Campionatul Judeţean şi Promoţie Timiş: detalii. Plus reprogramările de etape dictate de alegeri

S-a intrat binișor în jumătatea a doua a turului Campionatului Județean Timiș, care a programat jocurile etapei a X-a, liderii obţinând două victorii iar CS Vulturii 2009 II Lugoj, cu probleme legate de transport, lăsându-i momentan locul în frunte Lorenei Giarmata Vii. Dar să începem cu cel mai ”scurt” meci al rundei, cel din Plopi…

Voința Biled, 3-1 acasă cu Unirea Cerneteaz, în etapa a X-a a Campionatului Județean Timiș, și pe mai departe lider în Seria a II-a

 

 

Tricoul 1 Iunie Timişoara – Plavii Delia Sâmpetru Mare a fost întrerupt în minutul 2, la scorul de 2-0 pentru gazde, marcate rapid de Cosmin Ciublea şi Lucian Gheorghevici. Arbitrul Elvis Nanu a pus capăt partidei întrucât oaspeţii, care au intrat pe teren doar cu 7 jucători, au rămas în 6, odată ce unul dintre ei s-a accidentat stupid după un minut şi 38 de secunde, când au încasat a doua ”bobiţă”. Ce mai comedie!

AS Gloria Utvin – AS Agrotrifan Sânmihaiu Român 8-0 (4-0). Victorie la scor reuşită de trupa lui Mircea Gogoaşă, care s-a aflat şi pe lista marcatorilor, cu o ”dublă”, ca şi alţi doi jucători, Alin Gruia respectiv Petru Ciobanu. Au mai înscris Iulian Fleşcan şi Sebastian Soş.

Avântul Periam – Voinţa Valcani 3-1 (2-1). Cu această victorie, în dauna celor de la Voinţa, cei de la Avântul rămân în continuare lideri ai Seriei I. Cele patru goluri au fost marcate de Dan Bode (min. 30 şi 33) și Daniel Vizaru (min. 92), respectiv Marin Gheorghiţă (min. 42).

Rapid Săcălaz – Solventul Timişoara 1-2 (0-2). După ce a reuşit să învingă în etapa trecută pe una din cele mai bune echipe din Seria a II-a, trupa lui Dan Miron a izbutit și o victorie în deplasare, la Rapid. În prima repriză au marcat de două ori, prin Marius Urechescu (min. 22) şi Dan Capbun (min. 34), Cosmin Jole (min. 54) înscriind pentru gazde. Vlad Tecău (Solventul) a fost eliminat pentru două cartonașe galbene, în minutul 70.

Meciul din Seria a III-a dintre Gloria Moşniţa Nouă şi  Vulturii 2009 Lugoj II nu s-a disputat întrucât fostul lider nu a putut ajunge la teren, din motive… tehnice, autocarul având o defecţiune la ieşire din Lugoj. Meciul va fi probabil reprogramat.

AS Buziaş 2013 – Lorena Giarmata Vii 1-4 (0-3). Victoria de la Buziaş a propulsat echipa lui Nicolin pe locul I. Au marcat: Dean Pecarov, de 3 ori, și Sebastian Lobonea, respectiv Rene Anghel. Managerul Costel Baci a folosit următorii jucători: Popa – Pătru, Danci, Irimia, Văcaru, Curea, Costândana, Filip, Călugăreanu, Pecarov, Lobonea. Au mai jucat: Militar, Botezatu, Radu şi Dumitru.

Becicherecu Mic II – AS Carani 2-2 (1-1). Primele puncte cedate pe propriul teren. Autogolul lui Costel Zurbagiu, din finalul meciului, a fost decisiv. Au marcat: Flavius Cioancă (min. 24) și Alin Culda (min. 79) respectiv Mihai Merca (min. 42).

Voinţa Biled – Voinţa Cerneteaz 3-1 (1-0). Cu această victorie, echipa Voinţa rămâne în continuare lider, prin punctele marcate Teodor Olar (min. 20), Andrei Blaga (min. 65) şi Cătălin Spânu (min. 75) respectiv Dean Toma (min. 88).

AS Deta – ACS Poli II 0-4 (0-3). O nouă victorie pentru trupa lui Cristian Contescu, care rămâne în continuare în plasa liderului. Au înscris: Silviu Balaure (min. 8), Denis Golda (min. 32), Sebastian Velcotă (min. 38) şi Miodrag Todorov (min. 54).

AS Boldur – AS FC Chevereş Real Dragşina 0-1 (0-1). După două semieşecuri, echipa lui Leo Mocan a reuşit o victorie în deplasare, pe ultima sută de metri, prin golul marcat de Abu Foul Ahmad, în minutul 93.

Viitorul Ştiuca – Timişul Urseni 3-1 (1-0). Au marcat: Adrian Turcin (min. 6), Lucian Beucă (min. 52) şi Ioan Muntean (min. 85) respectiv Răzvan Plopeanu (min. 87).

Viitorul Comloşu Mare – Spartak Gottlob 4-1. Florin Brădău a reuşit o ”dublă”, mai înscriind Alexandru Lucaciu și Daniel Sturz, din 11 metri, respectiv Darius Fundir.

AS Seceani – Mureşul Cenad 3-0 (0-0). Jocul a început cu o întârziere de 15 minute întrucât oaspeţii au ajuns greu la teren, dar până la urmă s-a încheiat cu un scor de… forfait. Lucian Ţigănaş a deschis scorul în minutul 62, Simion Şchiopu, în minutul 74, a ridicat avantajul, şi Cătălin Crişan (min. 85) a închis tabela.

*

”Promoţie”

În Seria I, victoria echipei Voinţa Şarafoleana cu 4-1, la Banatul Nerău, coroborată cu înfrângerea lui Mureşul Igriş la Sânnicolau Mare, cu CS Unirea II, a adus-o din nou în frunte.

În Seria a II-a, echipa din Calacea a învins greu în deplasare, 3-2 la Bărăteaz, iar în Seria a III-a rămâne în continuare un lider de necontestat, Progresul Ciacova, care a întrecut în derby, pe Gătaia, cu 3-1.

De menţionat că în această etapă nu am consemnat nici o neprezentare.

Meciul din Seria I de ”Promoţie” dintre AS Murani II și AS Pindul Dudeştii Noi , din etapa a IX-a, a fost reprogramat pentru data de 9 noiembrie, de la ora 15, după ce nu s-a disputat din motive de neînţelegeri la programări.

Etape reprogramate, în ligile a IV-a, a V-a şi a VI-a

Conform deciziei nr 6 / 13. 10.2014, Comitetul de Urgenţă al forului de specialitate a reprogramat două etape, dat fiind alegerile prezidențiale, după cum urmează:

În liga a IV-a, etapa 14 se va juca joi 30 octombrie, de la ora 15, iar etapa 16 se va disputa joi 13 noiembrie, de la ora 15.

În ligile a V-a şi a VI-a etapa 12 se va disputa sâmbătă 1 noiembrie, de la orele 11 şi 15, iar etapa 14 se va juca sâmbătă 15 noiembrie, de la ora 11 şi 15.

*

Și o schimbarea de lider în Seria I a Campionatului ”Promoție” Lugoj, Viitorul Sacoșu Turcesc detronând-o cu un 4-0 pe Voința Iosifalău și luându-i locul, urmată fiind de recășeni, care s-au impus tot la zero.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Promoţie și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Campionatul Judeţean şi Promoţie Timiş: detalii. Plus reprogramările de etape dictate de alegeri

  1. Ovik spune:

    Stamora vine returu sper sa veniți la Pustiniș

  2. Ovik spune:

    Stamora vine returu VA AȘTEPTAM LA PUSTINIS cu bratele deschise

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: