Gazda Unirea, al doilea triumf pe teren propriu, ”Generală 7”, victorie în derby-ul timișorean cu LPS Banatul

O ultimă dimineață de handbal juvenil, sub auspiciile vacanței… Două jocuri exclusiv între grupări timișene cu ocazia ultimei runde de meciuri a turneului găzduit de vineri la Sânnicolau Mare, în cadrul Seriei G a Campionatului Național FRH de handbal masculin pentru juniori III, generațiile 2000-2001.

Fiecare dintre cele 6 formații din seria vestică au evoluat de câte două ori atât vineri cât și sâmbătă, iar astăzi s-a pus punct, în jocul inaugural gazda CS Unirea Sânnicolau Mare dispunând cu 21-17 de CSU Politehnica Timișoara, ceea ce constituie a doua victorie a adolescenților de pe Aranca în cadrul acestei reuniuni, după cea de vineri dimineață, atunci în dauna ”Banatului”, cu 22-20 (9-12). Dacă elevii lui Alin Kirsch au smuls cu această ocazie, la turneul 3, primele triumfuri ale sezonului, în schimb alb-violeții Danielei Ianto au plecat fără victorie de pe Aranca, rămânând cu cele 3 succese obținute în precedentele două ocazii.

În cel de-al doilea meci al dimineții, Școala Generală 7 Timișoara a reușit să contureze al doilea turneu la rând cu câte 4 victorii din 5 apariții, cedând pe parcurs doar invincibilului lider ”Adrian Petrea – A” Reșița, elevii Mirelei Câtu trecând astăzi cu 20-11 (12-6) de omologii de la LPS Banatul Timișoara.

Narcis Bostan a marcat peste o treime din golurile învingătorilor, cu 8 reușite, urmat pe lista celor de la ”7” de Alexandru Manea și Silviu Șetelia, cu câte 3 goluri, Caius Belcescu și Andrei Maria, cu câte două, respectiv Raul Andrici și Paul Sîrbu, fiecare cu un gol înscris. Pentru concitadinii învinși, aflați sub bagheta Corneliei Maria Craiu, au punctat Aurelian Ciobanu, de 4 ori, Radu Cristian, Sergiu Soliuc și Darius Dorobanțu, fiecare în două rânduri, respectiv Boris Gvozvolinovic, o dată.

”Generală 7” încheie astfel turul Seriei G pe locul 2, cu 11 victorii din 15 meciuri, încadrată pe podium de garniturile reșițenei CS HC Adrian Petrea.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Handbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Gazda Unirea, al doilea triumf pe teren propriu, ”Generală 7”, victorie în derby-ul timișorean cu LPS Banatul

  1. val spune:

    Poli este plina de accidentati, interul dreapta nu a jucat deloc, pivotul si-a luxat degete la mana de aruncare vineri, iar in timpul ultimului meci, cel cu gazdele, extrema stanga a fost accidentata urat cand se pregatea sa suteze la poarta pe o faza de contraatac si a iesit din joc cu probleme la mana )a fost o faza foarte urata, de cartonas rosu si eliminare, dar arbitrii n-au dat nimic ).

  2. val spune:

    interul dreapta a suferit recent o operatie, interul stanga are probleme serioase cu genunchiu, o extrema abia si-a scos ghipsul de ka ambele glezne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = treizeci

 


Ultimele articole din categoria Handbal: