Activități sportive și educative pentru copii, în această vară, la Smartfit Summer School

Smartfit pune bazele unui nou proiect dedicat copiilor cu vârste între 7 și 12 ani, Smartfit Summer School, care se desfășoară între 18 iunie și 1 august, între orele 9:00 și 16:00. În cadrul acestuia, copiii vor desfășura diverse activități atât sportive, cum ar fi înotul, dansul, karate și Ultimate Training, cât și educative, de relaxare și de efectuare a temelor de vacanță. Înscrierile au început și se fac la recepțiile celor trei locații: Smartfit Studio 1 (Bd. Cetății, colț cu Calea Torontalului), Smartfit Studio 2 (Calea Buziașului numărul 11) și Smartfit Studio 3 (Calea Șagului, nr.100).

Smartfit Summer School oferă juniorilor o modalitate distractivă și educativă de a-și petrece vacanța de vară. În fiecare dimineață, de la ora 9:00, cei mici vor pleca cu bicicletele, însoțiți de supraveghetori, de la Smartfit Studio 2 (Calea Buziașului nr. 11) către ștrand, unde vor desfășura cursurile de înot sau în Parcul Copiilor, unde vor desfășura cursurile de karate. Programul variază în funcție de zi.

Cei mici se vor bucura și de diverse jocuri care vor completa activitatea sportivă, iar masa de prânz, care este inclusă în pachetul săptămânal, se va servi în incinta locației Smartfit Studio 2. După prânz, cei mici vor avea parte de activități educative și de relaxare, iar ziua se va încheia prin clase de Dans și Ultimate Training.

Acest program de vară atinge nivelul de mișcare necesar pentru o viață sănătoasă recomandat de Organizația Mondială a Sănătății pentru copii, oferindu-le ocazia de a încerca mai multe sporturi și de a descoperi care li se potrivește cel mai bine.

Pachetele se achiziționează săptămânal, la prețul de 380 RON/săptămână, iar înscrierile se fac cu o săptămână înainte de a începe activitățile.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/256274018444365/ sau http://www.smartfitstudio.ro/smart-zone/smartfit-summer-school/ .

Acest articol a fost publicat în Arte marţiale și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 9 =

 


Ultimele articole din categoria Arte marţiale: