”Cupa Ginbox” pentru copii, la a IX-a ediție în premieră la Moșnița Nouă

Clubul Sportiv Ginbox organizează, în data de 3 decembrie, la sala de sport din Moşniţa Nouă, ediţia cu numărul nouă a „Cupei Ginbox”, competiţie de kick-boxing ce se adresează copiilor de toate vârstele de la entităţi sportive din Timiş, din alte judeţe ale României şi din Italia.

Vor fi puse în joc trei centuri europene Kombat League la categoriile de juniori 45 kg (12-13 ani), 55 kg (14-15 ani) şi 75 kg (-18 ani).

Acesta este primul concurs de kick-boxing pe care Clubul Sportiv Ginbox îl organizează la Moşniţa Nouă, unde s-au pus recent bazele unei colaborări cu primăria şi şcoala din localitate pentru desfăşurarea de antrenamente şi competiţii, în dorinţa alcătuirii unei grupe de performanţă, dar şi a creării cadrul necesar practicării acestui sport ca mijloc de recreere de către cei care nu-şi propun să lupte în ring.

„Este prima ediţie pe care o ţinem la Moşniţa Nouă, unde am găsit tot sprijinul necesar din partea comunităţii locale, şi mă refer aici la primărie şi la şcoala din comună. Va fi o premieră pentru Moşniţa Nouă organizarea unei competiţii internaţionale de kick-boxing. Ne aşteptăm la o participare numeroasă, până acum şi-au anunţat prezenţa sportivi din Arad, Oradea, Sibiu, Deva, Hunedoara, Craiova, Târgu Jiu, Deta, Liebling, Buziaş, Timişoara, precum şi din Italia. Cei mai mici luptători care se vor afla în ring au vârsta de cinci ani. Vrem să le pregătim copiilor surprize dulci şi nu numai de Moş Nicolae. Deviza noastră rămâne <Luptă în ring, nu pe stradă!>, ţinem la disciplină şi la promovarea acestui stil de luptă ca sport într-un cadru organizat”, a declarat Ginardo Gaşpar, preşedinte şi antrenor al clubului Ginbox Sport Timişoara.

Intrarea la eveniment va fi liberă.

Acest articol a fost publicat în Arte marţiale și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Arte marţiale: