„Nippon M” Timişoara, fără o campioană mondială în lot, aur, argint şi bronz la Naţionalul de SKDUN

Deşi lipsită de aportul unei componente deţinătoare a titlului mondial, şcoala de karate „Nippon M” Timişoara a avut reprezentanţi pe toate treptele podiumului Naţionalului SKDUN, la Bucureşti.

În data de 2 martie a avut loc, la Sala Polivalentă din Bucureşti, Campionatul Naţional  SKDUN 2013. Şcoala de karate „Nippon M” Timişoara a obţinut următoarele rezultate: Krisztina Korbuly, 10 ani, medalie de aur kumite, Ana Maria Dunăreanu, 11 ani, medalie de argint kata, Luca Dragu, 10 ani, medalie de bronz kumite, Barbu Andrada, medalie de bronz kumite cadeţi, Darius Petrov, medalie de bronz kumite juniori, respectiv Timeea Diosi, medalie de bronz kumite – categoria tineret.

Din lotul „Nippon M’’ a lipsit Alexandra Oprescu, campioana mondială de la Milano fiind cu lotul naţional de box la Cupa României, la Tulcea, competiţie la care a obţinut medalia de argint.

Echipa antrenată de Mircea Dragu, 5 dan karate, se va deplasa în luna aprilie la Campionatul  European SKDUN, care va avea loc în localitatea Eger, din Ungaria.

Acest articol a fost publicat în Arte marţiale, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 + sase =

 


Ultimele articole din categoria Arte marţiale: