Sportivii Clubului Sho-Dan Karate Timişoara cîştigă Cupa Internaţională Banzai

Sportivii Clubului Sho-Dan Karate Timişoara, antrenaţi de profesorul George Coca (3 DAN), au reuşit să obţină cel mai mare număr de medalii la o competiţie internaţională disputată în week-end. Astfel, ei s-au situat pe primul loc în clasamentul general pe cluburi, cu un număr de 77 de puncte, cîştigînd Cupa Banzai 2013.

„Numai la kata am cucerit 13 medalii”, a precizat antrenorul George Coca, specificînd că gruparea timişoreană a fost reprezentată la Cupa Banzai 2013 de 24 de sportivi, aliniaţi atît în probe individuale, cît şi pe echipe, la kata. Vîrstele lor au fost cuprinse în întrecerea arădeană între 6 şi 43 de ani, concurînd la categoria veterani.

Aradul a găzduit în week-end cea de a XX-a editie a Cupei Banzai la karate. Competiţia este una dintre cele mai puternice şi de tradiţie din zonă, chiar şi la nivel naţional. Anul acesta, concursul de karate a reunit peste 500 de sportivi din 45 de cluburi, reprezentând 6 naţiuni: Italia, Slovacia, Serbia, Ungaria, Republica Srpska şi România.

Sho-Dan Karate Timişoara are circa 50 de sportivi legitimaţi, derulîndu-şi pregătirile în sălile Liceului Iris şi Colegiului Naţional Ferdinand respectiv la Giroc iar mai nou la Remetea Mare.

Următoarea provocare pentru sportivii clubului Sho-Dan, după reuşita de la Arad, este finala Campionatului Naţional, care va avea loc în luna martie, sîmbătă 16, la Timişoara, în Sala Constantin Jude, competiţie după care cei de la Sho-Dan Karate se vor alinia într-un concurs în Serbia, la Subotica, ce va reuni la start peste 1.000 de karatişti.

În calendarul lor competiţional pe 2013 sunt incluse şi competiţii majore, Campionatul European şi Campionatul Mondial.

 

 

Acest articol a fost publicat în Arte marţiale, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 4

 


Ultimele articole din categoria Arte marţiale: