Încă îi mai credeți, la cât ați tot fost mințiți?

Mulți români sunt conștienți și recunosc fățiș că în decursul deceniilor au fost mințiți pe linie de autorități, dar preferă totuși să se lase și acum păcăliți.

Edificați fiind așadar că mai mereu au fost duși cu preșul, atât înainte de decembrie 1989 cât și ulterior, n-ar fi fost implicit mai sănătos să-și adreseze banala întrebare de bun simț dacă nu cumva ar putea fi manipulați și de această dată, în cazul așa-zisei pandemii? Și tocmai așa, de ce acum ar fi altfel, în cazul pe rol!?! 

Însă ca efect major al totalitarismului socialist, gândirea critică a fost anesteziată, de unde și ușurința cu care s-a căzut în plasa întinsă de autorități, de partea lor cu aproape implacabila mașinărie mediatică de propagandă, crezul orbesc al societății civile în narațiunea oficială înlesnind misiunea celor cu nețărmurita ”grijă” pentru om de a condiționa masele conform ingineriei sociale plănuite pentru acest scenariu specific. Buna informare induce putere, motiv pentru care lacheii cu portavoce, mass-media la cheremul autorităților naționale, continentale și transnaționale, asfixiază toate canalele vitale omului de rând pentru a deduce pe ce lume se află, îndrumându-l constant pe piste cât se poate de false, într-o cacofonie a răstălmăcirii absolute a realității factuale, adevărul e minciună și viceversa, armă atât de prețioasă și apreciată ca atare în arsenalul ocultiștilor proslăvind simbolismul ritualului satanic de sânge. 

Iar devastatoarele efecte se văd în toate sferele vieții sociale, din strada cu purtători de botniță și până în dreptul îngroșatelor rânduri ale bolnavilor cronici cu buletinul medical între timp înrăutățit, din strada cu purtători de botniță și până în dreptul subțiatelor rânduri ale angajaților din sectorul privat al economiei, plămân vital.

Înainte de 1989 s-a înghițit anual printre altele și gălușca recoltelor cincinale, iar mai apoi s-a înghițit un întreg ghiveci de minciuni dintre cele mai sfruntate din toate sferele vieții sociale, măcar intuiția punându-te acum în gardă să aplici exercițiul scepticismului. Îndrumătorul sugerează a gândi cu mintea ta. Dă-i Doamne românului mintea cea din urmă! 

Căci de exemplu de ce n-ar crede mai degrabă și în schimb concluzia unui patologist european de profil, la care a ajuns împreună cu alți colegi de breaslă de pe continent, și anume că n-au găsit nici o evidență științifică a vreunui deces de la noul coronavirus în Europa!?! Chiar așa, de ce n-ar putea lua în calcul și altceva!? 

Doar pentru că nu s-a pomenit despre așa ceva între povestioarele de adormit copiii ale ”marilor” televiziuni din România, cele sponsorizate din banul public pentru a face publicitate purtării botnițelor, la pachet cu o uriașă manipulare legată de tot ceea ce ține de așa-zisa pandemie!? Sau pentru că s-au obișnuit din luxul comodității să ia drept bune toate incredibilele manipulări servite intens cu deceniile prin intermediul propagandei mediatice?

Iar dezinformarea prin omisiune tot dezinformare se numește. Și câte n-ar fi exemplele omisiunilor de tot felul!?! Lista a devenit nesfârșită.

Sintetizând consensul participanților la webinarul Societății Europene de Patologie (ESP), medicul Stoian Alexov, președinte cu o reputație imaculată a Societății Bulgare de Patologie, a semnalat că n-au găsit nici o evidență științifică a vreunui deces de la noul coronavirus în Europa, dar și că n-au identificat anticorpi specifici pentru SARS-CoV-2, ca o completare prin opinia sa personală estimând că realizarea unui vaccin împotriva virusului este imposibilă. Iar Alexov nu s-a ferit a eticheta Organizația Mondială a Sănătății drept o ”organizație medicală criminală”, dat fiind răspândirea fricii și haosului la nivel mondial, în condițiile în care OMS nu a oferit dovada obiectivă verificabilă științific a unei pandemii.

Nimeni nu neagă existența virusului, creat în laborator și lansat cu bună știință ca trăgaci al ”problemei” generate din umbră de oculta satanică mondială pe calea făuririi noii ordini conturate din haosul ce va urma, a se citi înrobirea incrementală a omenirii, o dictatură tehnologică sub draconic control.  

Dar existența virusului nu validează neapărat și consistentul set de mașinațiuni ce a fost pus în mișcare de sforarii din umbră, nefiind vorba despre o combatere pe liniile științei medicale a așa-zisei pandemii, ci de pură inginerie socială cu scopul condiționării maselor la stadiul de obediență, prim episod din noua normă a obișnuinței pentru testarea reacției societății civile la această vastă simulare experimentală pe viu de activare concertată a instituțiilor statelor la un anumit scenariu de criză, în cazul nostru pe seama unui virus. 

Iar tocmai condiționarea la frică, din aproape în aproape, mai întâi ”stai în coteț”, apoi ”poartă botniță”, constituie calapodul perfect pentru implementarea diverselor politici vizate de diversioniști pe pielea populațiilor. Care, de frică, nu doar că vor accepta ceea ce li se sugerează, ba chiar se va crea prin manipulare mediatică solicitarea sub formă de încuviințare din partea maselor vizavi de pașii gândiți din culise cu anii. Pași cu impact în mai tot ceea ce privește viața omului pe pământ.

Nu există eșantion al evantaiului acestei ”crize” cu cifre și numere scandalos trase de păr care să nu echivaleze cu o uriașă mascaradă, fie că vorbim despre ”distanțarea socială”, fie despre ”testări”, de fapt teroare prin tortură pe pielea unor populații duse de nas și cărora li s-a pus gând rău, genocid. 

Evidențele sunt nenumărate și indubitabile, un nesfârșit șir de fărădelegi din toată gama pe seama unor mase cu conștiința morală atrofiată, crime la scară largă împotriva umanității, într-o regie cu hoții strigând ”Hoții!!” și inițiind diversiuni la nesfârșit, prin cozile de topor din marea majoritate a națiunilor în parte dar și din arealul organizațiilor și comitetelor internaționale, alte vehicule de manevră ale ocultei satanice mondiale. 

Sau de ce n-ați crede de exemplu și mai degrabă cuvinte înșiruite negru pe alb și la dispoziția cititorului, parvenind din direcția diriguitorilor politicilor sociale, cuvinte ca o dovadă în sine că nimic nu e întâmplător, nimic nu e o coincidență, ci doar plănuire prestabilită!?! Citat extras din Global Business Network, lucrare publicată în 2010 de Rockefeller Foundation: ”Chiar și după disiparea pandemiei, această mai autoritară supraveghere a cetățenilor, mai autoritar control al activității acestora, s-a menținut și chiar s-a intensificat”. Viziune sau plan? Nu vi se pare ceva cunoscut, la modul cum va plonja economia mondială, înadins expediată spre ”sapă de lemn”, ca viitoare platformă potrivită unei și mai draconice dictaturi spre desăvârșire!?

Trebuie să fii extrem de naiv pentru a mai înghiți fără filtrul rațiunii actuala narațiune oficială, în condițiile în care toate dovezile peste ani converg spre aceeași concluzie, și anume că autoritatea puterii nu este interesată de binele cetățeanului de rând, ci de controlarea sa, relativ la starea de bine punându-se și problema binelui fizic și psihic. Frica de boală și frica de moarte sunt colosale în rândul unor populații cu spiritualitatea și credința franjuri, aspect exploatat la sânge de diabolice minți din umbră, care în consecință au ales arma ofensivă perfectă, bioterorismul. Pentru unii este o joacă de-a vânătoarea bazată pe simboluri și repere la mare preț în restrânsele cercuri, pentru marea majoritate este o chestiune de viață și de moarte.    

Iar de modul cum privește omul de rând viața și moartea depinde capacitarea de rezistență și supraviețuire în noul deceniu al mileniului 3. Pământul este teren de joacă și al majorității, nu doar țarc de amuzament al psihopaților avizi de putere și control absolut, un prim pas obligatoriu al maselor pe calea stopării evidentei erodări a drepturilor și libertăților cetățenești ținând de ruperea lanțului cu care sunt pironite în minciuna deversată cu jet prin ”narațiunea oficială” luată drept veridică, și racordarea la starea de înfruntare fără temeri a realității factuale, oricât de imposibilă ar fi de asimilat psihologic. 

Crede și nu cerceta ar echivala cu o infinită naivitate în condițiile actuale, date de ofensiva fățișă și concertată împotriva binelui omenirii, reflex mult prea riscant, chiar fatal. Căci informația înseamnă putere iar mass-media înfometează de moarte populația, hrănind-o în schimb cu toxinele ”narațiunii oficiale”.  

O fraudă de cele mai mari proporții la scară planetară, chiar cea mai mare din șiragul manipulărilor din ultimele decenii, iar odată Cutia Pandorei deschisă la vedere este de așteptat ca sforarii să insiste până în pânzele albe ca și restul țelurilor oculte să fie înfipte cât mai grabnic pe gâtlejul omenirii. Care oare cât se va mai lăsa prostită în ultimul hal!?

Și într-adevăr nici vorbă despre teorie sau ”teorii”, ci despre o veritabilă conspirație în toată regula, de manual. Încă îi mai credeți, la cât ați tot fost mințiți în mai toate privințele, că ar fi vorba doar despre așa-zise teorii ale conspirației? Iar și aceasta este o parte a dezinformării exersate de mass-media, ajutată în acest caz cu ideea de minți inventive din birouri ale unor agenții de ”inteligență”, și anume de a eticheta nefavorabil, discredita, persifla sau chiar ignora orice nu cadrează ”narațiunii oficiale”. Valabil rămâne doar ceea ce decretează ”Fratele mai mare”, grija celor din mass-media fiind nu față de om și buna sa informare, simplu receptor al programului sistemic de spălare pe creier, ci față de inocularea percepției dorite de manipulatorii fără chip în rândul maselor. Iar de-atâta grijă, lacheii de serviciu asudă din greu, dându-se de ceasul morții până la paroxism să se asigure că adevărul a fost tranșant luat la trântă și strict rămășițele sale de nerecunoscut sunt hrană informațională a norodului.

Minciuna hrănește frica, doar astfel întreținută, adevărul eliberează. Și-atunci de ce s-ar prefera captivitatea colectivă? E mai simplu așa pe fondul erodării crezurilor reale. 

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + 8 =