Mirajul balonului oval: 40 de copii la „Memorialul Ioan Tătucu”

Marţi a fost ziua în care merituoşii rugbyşti seniori ai Timişoarei şi-au primit Diplomele de Excelenţă din partea Municipalităţii pentru excelentul sezon încununat prin cucerirea Cupei României, dar a fost totodată ziua în care şi potenţiali rugbyşti de mâine s-au desfăşurat cu ocazia primei ediţii a „Memorialului Ioan Tătucu”, rezervat copiilor şi juniorilor.

După ce anul trecut a fost organizată o competiţie pilot, pentru acapararea interesului în rândul copiilor vizavi de practicarea sportului cu balonul oval, Asociaţia Sportivă Club Tătucu Giroc-Chişoda a pus de-această dată pe roate ediţia inaugurală, cu sprijinul Primăriei Giroc, locul de desfăşurare al reuniunii rugbystice fiind sala de sport din Chişoda, în care practicanţii din cadrul clubului se pregătesc de 3 ori pe săptămână sub ghidajul profesorilor Ioan Chiriţă şi Mircea Bologa.

Au participat 40 de copii născuţi în 1999-2000 şi mai mici, din generaţiile 2003-2005. Douăzeci dintre copii au fost de la Asociaţia Sport Club Tătucu Giroc-Chişoda iar alţi 20 au reprezentat Şcoala Generală 29, comasată cu Liceul Auto, conduşi de profesorii Constantin Osain şi Iosif Feher.

S-a jucat rugby dar şi rugby-tag iar la turneu, pe lângă părinţi, prezenţi în număr mare, a asistat cu mult entuziasm şi domnul Marius Tătucu, fiul marelui rugbyst Ioan Tătucu, echipele având onoarea să primească premiile şi trofeele din mâinile sale. Premiile au constat în cupe, dulciuri dar şi materiale informative despre regulamentul jocului de rugby.

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 4 = opt