Ziua 8. ”Am pierdut 4 kilograme. Deci, cine vrea să slăbească – efort mult. Rețeta sigură”

Ce-ați făcut începând de lunea trecută? Ionuc a pedalat, cu plecare din Timișoara și destinația Madrid, și a început deja a doua săptămână, încropind totodată etapă de etapă, acum prin 4 țări, și un reportaj de călătorie. Îl trimite negreșit, pe seară, pentru cititorii Sporttim. Polisportivul bănățean Ioan Dan Gașpar e una cu șaua bicicletei pentru a cutreiera Europa până la Madrid, urmând a alerga apoi, în aprilie, la întoarcere, și semimaratonul Budapestei, toate ca ”încălzire” pentru turul lumii pe două roți, tentativă creionată cu începere din 2017. Și până atunci și-o găsi și companie de drum, căci admiratori are deja. Astăzi, despre ziua 8.

“Some people like what you do, some people hate what you do, but most people simply don’t give a daciorbe. Hmmm. Dacă nu ați văzut comedia „Death at a funeral”, merită. De fapt e normal să nu dai 2 bani pe viața altora. În natură, de milioane de ani nu contează confortul cuibului vecin.

Ziua8: Castelfranco – Castelbelforte, 118 km, 6 ore 45 min. Am plecat de la 4 grade, ceață, și am ajuns la 17 grade, pe soare. Din 5 bagaje am făcut 3, am trimis acasă din lucruri, căci am avut prea multe. Am renunțat la ideea de a dormi în cort, am scăpat de el, de saltea, de folia de pus sub cort, am mâncat mai mult de jumătate din cât mi-am adus. S-a ușurat cam cu 12 kg față de Timișoara. Sunt mai aerodinamic.

Genunchii au durut mai puțin, cred ca se obișnuiesc. Mai rămâne iritația poponețului.

Dacă merge bine cântarul gazdei mele Claudia, azi dimineața aveam 77, am pierdut 4 kg. Deci cine vrea să slăbească – efort mult. Rețeta sigură.

Trafic îngrozitor, în 5 minute au trecut 37 tiruri în cele două sensuri. Periculos. Totuși, nu m-a claxonat nimeni. A două parte, am ajuns din nou între vii și ogoare. Case de țară încântătoare. Nu prea am avut ce poza. Cea mai ușoară zi. 

Din nou dorm la prieteni, lucky me. Ieri și azi am mâncat supe și ciorbe.

Mă simt excelent pe ansamblu, bicicleta e mult mai rapidă acum. Era un dezastru. Acum e doar foarte grea. Am curățat și uns lanțul. Mai am 4 zile de Italia. Mai am oferte pentru Franța de dormit, 3 de fapt. Cred ca o să le onorez, iar dacă știți pe cineva în drum care m-ar găzdui, m-aș bucura.

La încheiere va urez să remarcați cât mai des frumusețea cerului…

Acest articol a fost publicat în și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.