9 aprilie, ultima zi de înscrieri la Timotion 2017

Cu deviza ”Suntem bucuroși să vă avem alături!”, gruparea Alergotura anunță intrarea în ultima săptămână de efectuare a înscrierilor la cea de-a treia ediție a evenimentului atletic cu conotații comunitare ”Timotion 2017, Timișoara se mișcă!”, programat în 23 aprilie și propunând mai multe curse de alergare în zona centrală a Timișoarei, inclusiv de semimaraton, pe 21,1 kilometri. Iată îndemnul lansat de organizatori în favoarea implicării în evenimentul sportiv.

Timotion 2015

 

Împreună lansăm din nou provocarea de a fi generoși și a ne implica în comunitate, pentru a contribui la împlinirea unor proiecte locale! Așteptăm înscrierile voastre până cel târziu în 9 aprilie (cu plata făcută)!

Dacă te-ai inscris deja si ai făcut plata, atunci nu uita să îi inviți pe cei dragi, prieteni și familie! Bucuria trăită împreună este mai mare! 

Înscrierile se fac pe site-ul nostru, iar taxa de înscriere trebuie de asemenea achitată până în 9 aprilie. Fiecare dintre voi va putea dona taxa de înscriere pentru un proiect din comunitate a cărui realizare depinde și de noi. Fiecare dintre cele 21 de proiecte înscrise anul acesta în cursa Timotion propune o soluție pentru o problemă din comunitatea locală. 

Timotion e un prilej de a fi sănătos și generos, de a te încărca de endorfine, dar și de a susține cauza favorită!

Deoarece credem în puterea incredibilă a exemplului pozitiv, ne dorim ca Timotion să reprezinte punctul de întâlnire al multor gânduri și gesturi pozitive și ele, punctul de convergență al bunăvoinței și al dedicării. Timotion înseamnă o comunitate implicată, pozitivă și dedicată – așadar așteptăm cu drag înscrierile voastre, pentru ca împreună să punem din nou Timișoara în mișcare!

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Atletism: