Adelina Pastor, uşor accidentată pe gheaţa de la MV

Adelina Pastor e călită. „Sunt obişnuită cu accidentările, aceasta e uşoară comparativ cu ce-am avut. M-am călit” spune junioara recent desemnată pentru al doilea an la rînd sportiva anului în judeţul Timiş.

În 27 decembrie, într-un alt antrenament pe pista îngheţată a arenei MV, junioara LPS Banatul care va reprezenta în vară România la Campionatul European din Letonia s-a accidentat deasupra genunchiului drept, fapt care a împiedicat-o să efectueze acum o pregătire normală. Pastor a alergat uşor, cot la cot cu o colegă, spunînd că „e mai bine în mişcare, durerea survenind în repaus. Încă n-am ajuns la medic”.

Multipla campioană naţională, la toate categoriile de vîrstă ale juniorilor, nu-şi putea permite măcar o zi fără programul normal de pregătire, motiv pentru care s-a antrenat şi în aceste condiţii, cu excepţia zilei de Crăciun. Din păcate, lipsurile evidente ale bazei materiale avute la dispoziţie de cei mai buni dintre sportivii judeţului au concurat la accidentarea Adelinei, avînd drept efect o bulversare în plus a antrenamentelor laureatei.

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = cinci

 


Ultimele articole din categoria Atletism: