”Alerg pentru Spitalul Copiilor”, sâmbătă 1 aprilie de la 10, la Pădurea Verde

Un anunț din partea organizatorilor, cu privire la o nouă ediție a acțiunii caritabile „Alerg pentru spitalul copiilor”…

Vă invităm să fiţi alături de noi la evenimentul „Alerg pentru spitalul copiilor”,  acţiune cu scop caritabil ce îşi propune strângerea de fonduri pentru construcţia primului centru medical independent de oncologie şi hematologie pediatrică din România.

Am demarat un proiect îndrăzneţ şi dorim să punem bazele unui spital doar din fonduri private. Pentru a îndeplini acest vis, avem nevoie de 80.000.000 RON. Spitalul se va construi la Bucureşti şi va avea 50 de paturi, 2 săli de operaţie complet echipate, secţie de radioterapie şi secţie de transplant medular. 

Timișoara a aparut pe harta oraselor care alearga pentru spitalul copiilor în iulie 2015, iar de atunci, lună de lună, alergă, şi donăm pentru construirea primului centru medical independent de oncologie şi hematologie pediatrică din România.

În aproape doi ani, am reuşit să adunăm, la Timişoara suma de 50.069 lei, atât din evenimentele de alergare, cât şi din monedele donate de timişoreni  în cadrul campaniei “1 milion de monede pentru Spitalul Copiilor”.

Timişorenii, şi nu numai, sunt aşteptaţi  în numar cât mai mare sâmbătă, 1 aprilie, de la ora 10, la Pădurea Verde. 

Detalii legate de proiect găsiţi pe www.1leu.org şi pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/1816412642016037/

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Atletism: