”Alerg pentru Spitalul Copiilor”, sâmbătă la 10 la Pădurea Verde

Evenimentul „Alerg pentru spitalul copiilor” constituie o acţiune cu scop caritabil ce îşi propune strângerea de fonduri pentru construcţia primului Centru Medical Independent de Oncologie şi Hematologie Pediatrică din România iar organizatorii îi așteaptă pe toți cei entuziaști în susținerea acestui demers la ediţia din 1 octombrie, sâmbată de la ora 10, la Pădurea Verde, oferind detaliile de mai jos…

Am demarat un proiect îndrăzneţ prin care vrem să punem bazele unui spital doar din fonduri private. Pentru a îndeplini acest vis avem nevoie de 80.000.000 RON. Spitalul se va construi la Bucureşti şi va avea 50 de paturi, două săli de operaţie complet echipate, secţie de radioterapie şi secţie de transplant medular.

Timişoara a apărut pe harta oraşelor care aleargă pentru Spitalul Copiilor, în iulie 2015, iar de atunci, lună de lună s-a donat pentru construcţia primului centru de oncologie pediatrică şi s-au strâns 20.665,21 lei din alergările lunare.

În luna mai a acestui an, a avut loc, în cadrul aceleiaşi campanii, prima ediție a evenimentului “1.000.000 de monede pentru Spitalul Copiilor”. S-au adunat 266 kg de monede, adică 7371,62 lei şi 61,83 euro. La următoarea alergare, care va avea loc în 1 octombrie, de la ora 10.00, la Pădurea Verde, ne-am propus să colectăm şi monede. Campania continuă până la sfârşitul anului, iar timişorenii sunt aşteptaţi și la evenimentele “Alerg pentru Spitalul Copiilor” din 5 noiembrie şi 3 decembrie.

Orice om găseşte zilnic prin buzunare cel puţin o monedă de 1,5, 10 sau 50 de bani. Monedă pe care nu o mai ia ca rest sau pe care o pierde ori o aruncă printr-un borcan acasă, borcan cu care nu face niciodată nimic. Este nevoie de fiecare monedă, de fiecare leu. Dar, mai important, este nevoie de fiecare om.

Acea monedă care vine de la fiecare dintre noi îi poate ajuta pe mulţi copii să se facă bine. Nu este imposibil. Cu 1 leu de la fiecare, putem construi un spital. Haideţi să începem cu câteva monede!

Timişorenii, şi nu numai, sunt aşteptaţi în număr cât mai mare sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 10.00, la Pădurea Verde.

Detalii legate de proiect  si eveniment gasiti pe www.1leu.org,

www.facebook.com/events/526405524220671/  şi www.facebook.com/events/2105287509696367/

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Atletism: