Andrada Vînătu (CSȘ Lugoj), a doua pe țară la aruncarea greutății, la București

Atletismul timișean a urcat pe podium nu doar sâmbătă, ci și duminică, în a doua zi a etapei finale în Campionatul Național de atletism pentru copii pe categoriile 1, 2 și 3, ce a fost găzduit la București.

Andrada Valentina Vînătu, o elevă din generația 2004 legitimată la CSȘ Lugoj, unde este îndrumată de profesorul Adrian Vrudnik, s-a situat pe primul loc al probei de aruncarea greutății până la a cincea rundă de încercări, în care a fost depășită de Ioana Grigoraș, de la CSM Pașcani, autoare a unei reușite de 9,77 metri.

Lugojeanca Vînătu s-a clasat a doua, devenind vicecampioană a țării la categoria ”Copii 2”, de 2004/5, cu o performanță măsurând 9,57 metri. Andrada este sora mai mică a fotbalistului divizionar Denis Vînătu, care evoluează cu CS Vulturii 2009 Lugoj în Seria 4 a Ligii a treia.

Tot pe locul 2 pe țară se clasa recent și ștafeta elevelor de la CSȘ Lugoj la Campionatul Național de cros pentru copii și juniori de la Băile Felix, tinerele de pe malurile Timișului ajungând la finish în ordinea Alisia Cojorean, Patricia Petrescu, Tania Loch, Sarah Bozdoc și Raisa Mada.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = noua

 


Ultimele articole din categoria Atletism: