Atletic Club Maraton Timişoara pregăteşte Crosul Firmelor 2012

Atletic Club Maraton Timişoara, care adună în aceste săptămîni înscrieri pentru cea de-a opta ediţie a de-acum tradiţionalului Crosul Firmelor, unul sub incisivul slogan „Acum poţi să-l întreci pe şeful tău!”, a ales www.sporttim.ro ca partener media, publicaţia noastră figurînd de-acum în meniul principal al portalului oficial al organizatorilor. Ca o noutate, A.C. Maraton, care a primit şi în 2012 certificatul de membru din partea Asociaţiei Internaţionale a Maratoanelor şi Curselor de Distanţă (AIMS), introduce cu ocazia Crosului Firmelor din 13 mai tehnologia Champion Chip, necesară datorită numărului crescînd de participanţi.

Aşadar 3 kilometri de mers nordic, 5 de alergare respectiv 10 de ciclism, de la Liceul MIU, cu sosirea pe Corso, toate îngemănate pe 13 mai (ora 10) într-o competiţie dedicată echipelor constituite ale firmelor private şi de stat, speranţa organizatorilor fiind ca tot mai mulţi angajaţi să se reunească la start, cu înscrierile deschise pînă în 20 aprilie.

„Crosul Firmelor” este una dintre competiţiile organizate de Atletic Club Maraton, care în anul 2000 lansa prima ediţie a Maratonului Timişoara, una propunînd concursul pe distanţa clasică de 42,195 kilometri plus o alergare de 6 kilometri, şi care s-a perpetuat anual, reorientîndu-se din 2011, fără cursa în sine de maraton, dar cu altele adiţionale, de maraton ciclist şi Ştafeta firmelor, un semimaraton de alergare exclusiv pentru firme. A.C. Maraton continuă şi în acest an ca membru al AIMS, conform certificatului semnat de preşedintele Paco Borao, ca noutate a ediţiei pe 2012 fiind devansarea întrecerii în 16 septembrie, pentru a mări implicit la 3 săptămîni marja de timp faţă de mai puternicul Maraton Bucureşti, apărut mai recent în circuit dar alegîndu-şi iniţial ca dată de disputare tocmai cea tradiţională Timişoarei…

Revenind la „Crosul Firmelor”, premiile vor fi acordate primelor 5 firme participante, conform punctajului acumulat şi primilor 3 sosiţi dintre bărbaţi respectiv femei la alergare şi ciclism. Ca regulament de concurs, primii 5 sosiţi în întrecerea masculină respectiv feminină, la alergare şi ciclism, aduc puncte firmei. Cu ocazia competiţiei se va organiza o tombolă cu 8 extrageri.

A.C. Maraton Timişoara va organiza „Crosul Firmelor” în colaborare cu Primăria Municipiului Timişoara, Administraţia Domeniului Public, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + = sase

 


Ultimele articole din categoria Atletism: