Atleţii juniori, alte trei victorii în Bucureşti, la „Municipal”

Cosmin Dumitrache a cîştigat proba juniorilor III la 60 metri garduri, ca un antrenament după concursul Grand Prix de sîmbătă, urmînd să rămînă 4 săptămîni la Bucureşti, cu lotul naţional, în vreme ce LPS Banatul, cu antrenorul său, Ioan Damaschin, vor reveni acasă după GP2, de sîmbătă

Juniorii timişoreni au cîştigat toate probele în care s-au aliniat duminică dimineaţa la start în cadrul Campionatului Municipal, rezervat juniorilor III, în competiţia de sală din Bucureşti, prima a anului respectiv a sezonului atletic indoor.

Ştefan Tender şi Adrian Nicolae Jurjiu, de la LPS Banatul Timişoara, au dominat proba de 200 metri, cu timpii de 24´25´´ respectiv 24´62´´. Dacă Tender este juniori II, cu drept de participare în concursul categoriei inferioare de vîrstă, în schimb Jurjiu este chiar juniori III, învingînd practic, deşi de pe locul doi, între atleţii de vîrsta sa.

Rezultat şi mai bun în proba similară rezervată junioarelor, judeţul Timiş ocupînd tot podiumul, prin Mirabela Trăilescu, LPS Banatul, şi Denisa Anghel, de la CSŞ Lugoj, care au acoperit cei 200 metri în 27 secunde 81 sutimi, la egalitate, fiind urmate de Ioana Gheorghe, de la LPS Banatul, în 27´85´´.

Ca un bun antrenament în urma concursului Grand Prix de sîmbătă, juniorul II Cosmin Dumitrache s-a aliniat în proba de 60 metri garduri a Municipalului, cîştigînd-o într-un timp inferior celui înregistrat sîmbătă, şi anume 8´55´´.

Per total, o prezenţă fructuoasă a atleţilor juniori timişeni la prima reuniune atletică a anului.

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 4 = douazeci opt

 


Ultimele articole din categoria Atletism: