Concurs cu premii în antrenamentele pentru Wizz Air Cluj-Napoca Marathon

Mizuno și Wizz Air Cluj-Napoca Marathon lansează celor care se pregătesc de alinierea la startul celei de-a șaptea ediții a maratonului clujean invitația de a participa la un concurs.

Organizatorii și partenerii îi îndeamnă pe doritori să înfățișeze printr-un comentariu sub forma unei imagini cel mai recent antrenament pentru Wizz Air Cluj-Napoca Marathon. Participanții pot câștiga unul dintre cele 4 premii compuse dintr-un tricou și un șort de alergare marca Mizuno.

unnamedCâștigătorii (două alergătoare și doi alergători) vor fi desemnați prin tragere la sorți prin random.org dintre concurenții deja înscriși și validați la probele competiționale – maraton, semimaraton, maraton ștafetă și 10 kilometri – și vor fi anunțati în data de 21 februarie pe pagina de Facebook a competiției Wizz Air Cluj-Napoca Marathon.

Concursul se desfășoară între 13 și 20 februarie 2017.

Postarea la care organizatorii îi invită pe doritori să lase comentariul solicitat poate fi accesată la adresa https://www.facebook.com/ClujNapocaInternationalMarathon

Organizatorii anunță totodată desfășurarea unui antrenament oficial cronometrat, comunicându-le doritorilor următoarele aspecte…

unnamed (3)
Pe 4 martie te așteptăm în Parcul Central din Cluj-Napoca la un antrenament inedit! Începând cu ora 19:30 vom da startul probelor de 20km, 10km și 6 km la prima simulare pentru Wizz Air Cluj-Napoca Marathon. Poți participa indiferent dacă te-ai înscris deja la cursele de pe 9 aprilie, singura diferență este taxa de concurs care este 15 lei în loc de 25 de lei pentru concurenții deja înscriși și validați la probele competiționale – maraton, semimaraton, cros de 10 km sau maraton ștafetă.
 
La simularea de pe 4 martie vei primi în kit numărul de concurs, cipul de cronomentrare iar pe traseul vei găsi puncte de hidratare. Dacă închei cursele, vei primi și o medalie la sosire! 
 
Înscrie-te aici la Antrenamentul Oficial și testează-ți timpii într-o atmosferă de concurs!

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Atletism: