Cosmin Ilie Dumitrache (CSM Timişoara), primul la 110 metri garduri între juniorii I, pe Dinamo, la Bucureşti

Cosmin Ilie Dumitrache, hurdlerul din generaţia 1994 de la CSM Timişoara, a adus un loc I pentru atleţii de pe Bega în reuniunea de după-amiază a celei de-a doua etape a Campionatului Naţional de seniori, tineret şi juniori I de pe „Dinamo”, în Bucureşti. Dar iată timpii principalilor protagonişti timişoreni ai celei de-a doua reuniuni a zilei…

Dumitrache s-a calificat primul în finală cu 14.16 secunde, şi a cîştigat proba de 110 metri garduri a juniorilor I cu 14.15, ambii timpi fiind înregistraţi în reuniunea din ultimele ore.

Andrei Ionuţ Bărbuţ, din aceeaşi generaţie 1994, a încheiat al cincilea cursa de 3.000 metri cu obstacole, în 9.35.44, la 6 sutimi de secundă în urma craioveanului Rotaru, în vreme ce victoria i-a aparţinut lui Ionuţ Betej, din generaţia 1987, de la CS U Reşiţa.

Un loc 5 şi pentru Silvia Ana Cristurean, tot de la LPS Banatul, pe 400 metri, în 57.71, fiind urmată pe 6 de colega de club Delia Maria Irimia, în 59.95. Cele două au fost mezinele finalei pe 400, din generaţiile 1996 respectiv 1997, adică junioare II într-un concurs de categorie superioară.

În fine, Silviu Adrian Nişu şi-a îmbunătăţit timpul înregistrat dimineaţă în seriile pe 100 metri, atletul de 35 de ani încheind Seria 2 a semifinalei de după-amiază în 11.16 secunde, faţă de 11.30, cu care se califica în penultimul act. Astfel, s-a clasat al şaselea în serie respectiv al 13-lea per totalul semifinalei, în compania unor adversari cu considerabili ani în minus.

Spre deosebire de dimineaţă, cînd în dreptul numelui său figura CS Universitatea, atletul a fost înregistrat în rezultatele reuniunii de după-amiază ca alergînd Hors Concurs. CS Universitatea Timişoara încă nu i-a semnat dezlegarea pentru a fi legitimat la CS Farul Constanţa. O penibilă situaţie care pare a nu se mai încheia…

Competiţia e găzduită de Federaţia Română de Atletism pe arena Dinamo şi va avea alte două reuniuni şi mîine.

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 4

 


Ultimele articole din categoria Atletism: