Cristina Bălan, campioană națională de sală la tineret pe 800 de metri, a treia la general

Cristina Daniela Bălan a urcat din nou pe podium și în cea de-a doua zi a ediției din acest an a Campionatului Național de atletism în sală pentru seniori și tineret, etapă finală pe țară a sezonului indoor în curs, încheind pe locul 3 proba feminină de 800 de metri, prima la categoria tineret.

După ce ieri s-a clasat a cincea în ierarhia generală a senioarelor la încheierea probei de 400 de metri a finalelor naționale de sală, obținând medalia de argint la categoria tineret, timișoreanca de la CS Athletics a urcat în această după-amiază pe podiumul clasamentului Open în proba de 800 de metri, a treia la seniori, campioană a țării la tineret.

Bălan a fost cronometrată cu timpul de două minute, 8 secunde și 56 de sutimi, atleta din generația 1998 fiind cel mai bine clasată între cele 7 sportive de la categoriile tineret și juniori aliniate la start între 12 participante.

Cursa feminină de 800 de metri a fost câștigată de Bianca Răzor (n. 1994; CSM București) cu timpul de două minute, 6 secunde și două sutimi, urmată de Florina Pierdevară (n. 1990; CSA Steaua), în 2:07,45.

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 25

 


Ultimele articole din categoria Atletism: