Cristina Bălan, locul I pe 800 de metri la ”Internaționalele Iolanda Balaș Soter” cu un nou record personal al sezonului

Cristina Daniela Bălan, reprezentantă a atletismului în topul celor mai buni 10 sportivi ai județului Timiș în anul 2018 în discipline olimpice, a câștigat în acest weekend pe Cluj Arena proba feminină de 800 de metri din cadrul celei de-a 64-a ediții a Internaționalelor României, cea mai prestigioasă competiție internațională de atletism de pistă organizată în țară și denumită „Internaționalele Iolanda Balaș Soter”.

Bălan, de la CS Athletics Timișoara, a obținut locul 1 cu un nou record personal în acest sezon în aer liber, două minute, 6 secunde și 9 sutimi, la capătul unei curse dusă cap-coadă, aceasta fiind a doua sa victorie consecutivă, după ce se impunea și la ediția de anul trecut.   

Următoarea competiție în care se va alinia la start este Campionatul Național de Tineret din 14-15 iunie, ultimă participare înaintea Jocurilor Europei de la Minsk, unde va alerga în proba de 4×400 de metri mixt.

Cristina, care are dublă legitimare, și cu CSM Craiova, în cel de-al doilea an de colaborare cu clubul din Bănie, una foarte bună și reușită prin președintele Mircea Călin, este susținută financiar de Dialog Data și de Sport Nutrition. De notat și locurile 5 obținute sub Feleac de Ioana Gheorghe în probele de 100 și 200 de metri. 

Fotografii din partea clubului CS Athletic Timișoara

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × doi =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: