Crosul Olimpic, cu scop atragerea unui număr cât mai mare de practicanți ai exercițiului fizic și sublinierea semnificației pe care o au sportul și mișcarea

Peste 250 de participanți au luat startul în această dimineață la ediția din acest an a Crosului Olimpic, reuniune atletică desfășurată de la ora 10 din Parcul Copiilor, la fluierul Simonei Amanar Tabără, directoare a Academiei Olimpice Române. Crosul Olimpic a fost adresat tuturor categoriilor de vârstă iar obiectivele propuse pentru activitățile derulate în cadrul lunii olimpice sunt promovarea valorilor, principiilor și idealurilor olimpice, atragerea unui număr cât mai mare de practicanți ai exercițiului fizic și sublinierea semnificației pe care o au sportul și mișcarea.

Toți participanții au primit la start câte un tricou cu însemnele olimpice, iar la finish câte o diplomă și medalie, apă, fructe și glucoză, premierea incluzând o tombolă unde s-au distribuit materiale promoționale de la Comitetul Olimpic Sportiv Român, vouchere ale unor companii din domeniul sportului și mingi de fotbal, împărțite de Iosif Rotariu.

Evenimentul a fost inițiat de C.O.S. R. prin A.O.R. Filiala Timiș, organizat fiind în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport Timiș, I.S.J Timiș, L.P.S. Banatul Timișoara, T.V.R Timișoara, Takko Fashion, Smartfit, Auchan Timișoara si fostul component al reprezentativei naționale de fotbal a României, Iosif Rotariu.

 

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × 5 =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: