Crosul Olimpic, duminică, din Parcul Copiilor

Duminică de la ora 10, la intrarea în Parcul Copiilor din Timișoara dinspre podul Michelangelo se va da startul la Crosul Olimpic, acțiune care face parte din programul „Luna Olimpică”, desfășurată în perioada 23 mai – 23 iunie, organizată de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (C.O.S.R.), prin Academia Olimpică Română (A.O.R.), la nivel local de A.O.R. – filiala Timiș, în parteneriat.

Startul va fi dat de Simona Tabără Amânar, multipla medaliată olimpică, mondială și europeană azi directorul Academiei Olimpice Române. Fiecare participant va primi la înscriere în intervalul ora 8.45 – 10.00 câte un tricou personalizat cu însemnele olimpice, diverse materiale promoționale iar la finish diplome și medalii personalizate și alte premii surpriză.

Obiectivele propuse pentru activitățile derulate în cadrul Lunii Olimpice sunt: promovarea valorilor, principiilor și idealurilor olimpice, atragerea unui număr cât mai mare de practicanți ai exercițiului fizic și sublinierea semnificației pe care o au sportul și mișcarea.

”Hai să participi și „Învinge-te pe tine însuți”! este îndemnul organizatorilor evenimentului de duminică 10 iunie.

Ora 8:45 – 10… Înscrierea participanților are loc în Parcul copiilor la intrarea dinspre podul Michelangelo, unde copiii vor primi gratuit tricouri cu însemnele olimpice.

Startul, la ora 10.20… Aleea de pe Podul Michelangelo – aleea principală Castel Parcul Copiilor- se intră pe pista de biciclete situată pe malul canalului Bega,la Facultatea de Hidrotehnică se face dreapta și se continuă alergarea pe trotuarul de pe lângă Parcul Rozelor. Sosirea, în fața scenei situate în Parcul Rozelor, unde participanții vor primi apă și fructe.

Parteneri ai organizatorilor sunt Primăria Timișoara, Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Timiș, Inspectoratul Școlar Județean Timiș, TVR Timișoara, Facultatea De Educație Fizică și Sport Timișoara, Auchan Timișoara, Smartfit,  Asociația Județeană de Atletism, Asociația Județeană Sportul pentru Toți Timiș, Liceul cu Program Sportiv Banatul Timișoara și Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ doi = 9

 


Ultimele articole din categoria Atletism: