Crosul Olimpic, sâmbătă la ora 10, în jurul arenei „Dan Păltinişanu”

Academia Olimpică Română, Filiala Timiș, organizează sâmbătă, 31 mai 2014, de la ora 10, Crosul Olimpic, pe traseul din jurul Stadionului “Dan Pǎltinişanu” din Timișoara.

Cei care vor lua parte la Crosul Olimpic vor avea surpriza unor premii numeroase în acest an, în plus, primii 350 participanți vor primi tricouri, iar următorii 150 șepci. Pentru câștigători, locul I este premiat cu 500 de lei, locul II cu 400 de lei și locul III cu 300 de lei, la ambele categorii, feminin și masculin. Cel mai vârstnic participant la Crosul Olimpic va primi, de asemenea, un premiu de 200 lei, la fel și cel mai tânăr participant.

Startul la Cros se dǎ din dreptul intrǎrii în LPS “BANATUL” Timişoara, de pe platoul din faţa Stadionului “Dan Pǎltinişanu”, iar Sosirea este amenajată pe aleea de la intrarea în LPS “Banatul”.

Evenimentul se desfăşoară în cadrul „Lunii olimpice 2014”, organizate de Academia Olimpică Română cu ocazia împlinirii a „100 ani de olimpism în România”.

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român marchează anul acesta împlinirea a 100 de ani de la înfiinţare, evenimentul major al anului, reprezentat de Centenarul Olimpismului Românesc.  De aceea, toate activităţile din cadrul Lunii Olimpice din Timiș se  desfăşoară sub genericul “100 de ani de Olimpism în România”. 

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă, Sport juvenil și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = zece

 


Ultimele articole din categoria Atletism: