Crosul ”Ziua Olimpică”

Crosul „Ziua Olimpică” va avea loc duminică 9 iunie de la ora 10 la intrarea în Parcul Copiilor din Timișoara, dinspre podul Michelangelo, parte a programului „Luna Olimpică”, desfășurată în perioada 23 mai – 23 iunie.

Fiecare participant va primi la înscriere în intervalul ora 9.00-9.45 câte un tricou personalizat cu însemnele olimpice, diverse materiale promotionale iar la finish diplome si medalii personalizate si alte premii surpriză.

Obiectivele propuse pentru activitățile derulate în cadrul Lunii Olimpice sunt: promovarea valorilor, principiilor și idealurilor olimpice, atragerea unui număr cât mai mare de practicanți ai exercițiului fizic și sublinierea semnificației pe care o au sportul și mișcarea.

”Luna Olimpică” este organizată de Comitetul Olimpic și Sportiv Român (C.O.S.R.), prin Academia Olimpică Română (A.O.R.), la nivel local de A.O.R. – filiala Timiș, în parteneriat cu Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Timiș, Primăria Timișoara, Inspectoratul Școlar Județean Timiș, Asociația Județeană de Atletism, Facultatea De Educație Fizică și Sport Timișoara, Liceul cu Program Sportiv Banatul Timișoara, Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara si alți parteneri.

Îndemnul organizatorilor este ”Hai să participi și <Învinge-te pe tine însuți>!”

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × 9 =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: