CS Tibiscus Timişoara revine cu încă o participare de succes pe insula elenă, acum la cea de-a X-a ediţie a MTB-Thassos

S-au întors în ţară, victorioşi după „lupta” cu Grecia, sportivii români care au luat parte, în week-end-ul trecut, la ediţia aniversară (a 10-a) a competiţiei MTB-THASSOS, desfăşurată pe Insula Thassos, cuprinzând în acest an concursurile Tour of Thassos Road Bike – concurs de ciclism pe şosea, MTB Thassos Cup – concurs de MTB şi Ypsarion Marathon – maraton de alergare montană.

Text: Clubul Sportiv Tibiscus; imagini: facebook.com

Ca de fiecare dată, sportivii români au fost în număr foarte mare, mai bine dintre jumătate din concurenţii din fiecare an find din ţara noastră. Printre, ei, o prezenţă constantă atât la concurs cât şi pe podiumuri o reprezintă sportivii de la C.S.Tibiscus, clubul timişorean fiind reprezentat în 2014 de trei sportivi: familia amatorilor de sporturi extreme Elena şi Alex Fodor, precum şi bunul lor prieten Marius Ionaşcu.

Aceştia au luat parte la cele trei competiţii, reuşind să obţină rezultate excelente la ediţia din acest an:

  • Elena Fodor – locul I, concursul de alergare montană
  • Alex Fodor – locul II, concursul de alergare montană
  • Marius Ionaşcu – locul 4, concursul de şosea
  • Marius Ionaşcu – locul II., concursul de MTB

La sfârşit, organizatorii au urcat pe podium şi sportivii cu cele mai bune rezultate în clasamentul general cumulat al competiţiilor de alergare şi ciclism respectiv de ciclism de şosea şi mtb; astfel Alex Fodor s-a clasat pe locul I la alergare+ciclism iar Marius Ionaşcu pe locul III la combinata şosea+MTB.

Câteva din gândurile lui Alex Fodor la sfârşitul competiţiei de sâmbătă (alergare): “Cu mâna în gips, Elena se caţără pe locul 1 la alergare, că de bike nu mai poate fi vorba. Eu pe locul 2 la categorie şi 4 la general. Măine o să fie misiune aproape imposibilă. Asta nu înseamna că nu o să trag… V-am zis ce faină îi alergarea? Un traseu uluitor. Discutabil printre cele mai frumoase pe care am alergat până acum.”

Trebuie să menţionăm că sportivii de la Tibiscus sunt printre “veteranii” premiilor obţinute pe insula grecească, atât Marius Ionaşcu (locul II clasamentul cumulat al Ultra Challenge Thassos MTB şi MTB Thassos Cup 2013, locul I la MTB Thassos Cup 2013, locul I la Ultra Challenge Thassos MTB 2013, locul I clasament general al Thassos Cup 2011, locul III la concursul de şosea Road Race 2011) cât şi Elena Fodor (locul III la concursul de MTB din 2011) fiind vechi cunoştinţe ale stâncoasei insule pline de verdeaţă.

În acelaşi week-end şi tot la o competiţie de mountainbike, trei ciclişti din cadrul Clubului Sportiv Tibiscus din Timişoara s-au clasat pe podium la a IX-a ediţie a tradiţionalului concurs bănăţean LIMAN BIKE RACE: Zsolt Kovacs – locul I, Anita Kovacs – locul III, Darius Radu – locul III.

 

 

Acest articol a fost publicat în Atletism, Ciclism și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: