„Educație-Sport-Sănătate în Universitate”, la ediția a II-a la USAMVB cu ocazia Zilei Regalității în Anul Centenarului

Mijlocul acestei săptămâni readuce în cadru evenimentul cultural-sportiv „Educație Sport-Sănătate în Universitate” cu ocazia Zilei Regalității în Anul Centenarului. Evenimentul este organizat de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timișoara, Disciplina de Educație Fizică și Sport, Liga Studenților Agrowest și Fundația Cardio Prevent în data de 10 mai 2018.

Evenimentul cultural sportiv „Educație Sport-Sănătate în Universitate ediția a II-a” are ca scop marcarea însemnătăţii istorice a momentului, promovarea universităţii şi ofertei educaţionale, promovarea mișcarii în randul studenţilor, liceenilor şi profesorilor, atragerea unui număr cât mai mare de studenţi în activităţile sportiv-recreative şi competiţionale. La eveniment sunt invitaţi să participe peste 150 liceeni din Timiş şi judeţele învecinate, peste 350 de studenţi şi cadre didactice din universitatea gazdă a reuniunii.

Program:

-10-10,30 Primirea invitaţilor, 10 licee

-10,30-12 Prezentare şi vizita în Universitate

-12-12, 45  Masă in restaurantul Universităţii.

-13-13,30: Aula Magna – Cuvântul Rectorului – Prof.univ dr. Cosmin Alin Popesc

– Însemnătatea zilei de 10 Mai în Anul Centenarului – Prof. univ. dr. Victor Neumann, istoric 

 -13:30-13:45, prezentarea ofertei educationale;

-14: start Cros din fața Rectoratului (1 km fetele, 2 km băietii).

Startul crosului va fi dat tot de sportivul licean Dica Nini Gabriel, de la Liceul Pedagogic ”Carmen Sylva” Timisoara, desemnat în anul 2017  Ambasador al sportului din judetul Timisjucatorul anului in Europavicecampion European U16 , finalist la Campionatul Mondial de tenis Orange Bowl – USA 2017 si multiplu campion national. Sportiv care a crescut si s-a antrenat in Baza Sportiva a Univeristatii SAMVB cu antrenori din colectivul de dascali ai disciplinei de Educatie Fizica si Sport (Petru Merghes)

Vor mai lua cuvântul sponsorii evenimentului, reprezentanții firmelor care activează în domeniul agricol; Emiliana West Rom – Sebastiano Stoppa și Banat Bun – Liviu Bejinariu și organizatorul de eveniment Conf. dr. Petru Merghes.

– 14,45-16,45: competiții jocuri sportive: fotbal (4+1),  beach volleyball (4×4 mixt), la Baza Sportivă;

-16,45: festivitatea de premiere, la baza sportivă.

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 6 =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: