FOTO. Muntele Mic s-a lăsat cucerit de alergători și cicliști…

Clubul Sportiv Tibiscus a organizat sâmbătă 10 iunie 2017 concursul de alergare  montană şi ciclism contratimp individual Muntele Mic Vertical Race (MMicVR), ediția a 2-a, în zona Muntele Mic (între satul Borlova şi staţiunea Muntele Mic), la startul lui fiind prezanți peste 100 de sportivi.

Evenimentul a cuprins două curse distincte destinate iubitorilor de mişcare în aer liber şi iubitorilor de munte: proba de alergare pe un traseu în lungime de 6km cu 1000m diferenţă de nivel, care porneşte de la baza fostului Telescaun şi se termină sus la crucea de pe Muntele Mic și o probă de ciclism pe un traseu în lungime de 24km cu startul de la ieşirea din satul Borlova şi finish-ul sus pe munte în staţiunea Muntele Mic.

Toți participanții la Muntele Mic Vertical Race, fie ei sportivi, susținători ori organizatori, au avut astfel ocazia să alerge, să pedaleze ori să se bucure de primăvară și să admire peisajele extraordinare. Cu toții am avut parte de locuri inedite, peisaje colorate,  mai ales multă voie bună, oameni cu suflet care au pus umărul ca desfășurarea competiției să fie cât mai bună. Plus închiderea circulației rutiere pe traseul de ciclism, ceea ce a conferit un grad ridicat de încredere participanților.

Sportivii au declarat la final că a fost greu dar excelent. Efortul concursului a fost permanent compensat de peisajul superb și de oamnii aflați pe traseu care au încurajat în permanență și au dat la nevoie o mână de ajutor celor aflați în dificultate.

La final, competiția și-a ales câștigătorii care au primit medalii, diplome și premii în produse după cum urmează:

Alergare – Open Masculin

Locul I: IONUT-SEBASTIAN MARAN (45.24)

Locul II: VIKTOR MANOILA (50.19)

Locul III: IULIAN MARDAN (51.50)

Alergare – Open Feminin

Locul I: LARISA CORNELIA PEIA (1.04.12)

Locul II: VIVIANA SANDRA (1.06.17)

Locul III: ADINA TIPEI (1.07.28)

+

Ciclism – Masculin 19-29 Cursieră

Locul I: SERGIU PARASCHIVU (1.10.18)

Locul II: OVIDIU FICLENESCU (1.11.54)

Locul III: ADRIAN BLAGOESCU (1.14.28)

Ciclism – Masculin 30+ Cursieră

Locul I: ALEXANDRU PULPA (1.11.59)

Locul II: GEORGE RADU (1.12.11)

Locul III: BOGDAN NĂDĂŞTEAN (1.12.17)

Ciclism – General Feminin Cursieră

Locul I: RALUCA ZVÂNCĂ (1.51.21)

Locul II: VALENTINA PAVĂL (1.59.07)

Ciclism – Masculin MTB

Locul I: TIZIANO BALIA (1.25.20)

Locul II: GERGO KOVACS (1.32.10)

Locul III: OVIDIU PINTEA (1.48.55)

Ciclism – General Feminin MTB

Locul I: MIHAELA BRECICA (2.28.21)

King of the mountain (alergare): IONUT-SEBASTIAN MARAN (45.24)

Queen of the mountain (alergare): LARISA CORNELIA PEIA (1.04.12)

King of the mountain (ciclism): SERGIU PARASCHIVU (1.10.18)

Queen of the mountain (ciclism): RALUCA ZVÂNCĂ (1.51.21)

Pe traseu, sportivii au avut parte de apă, fructe, dulciuri și sucuri, toți finisherii au primit o brățară inscripționată iar după concurs toți participanții au avut parte de o masă caldă oferită de organizatori.

Clubul Sportiv Tibiscus dorește ca și pe această cale să mulțumească tuturor participanților, tuturor voluntarilor și nu în ultimul rând sponsorilor și partenerilor: Dunca Expediții, EchipMont, Bellotto, Santini Cosmetic, Forbes The Best, Serviciul Salvamont Caraș-Severin, SDM Timișoara, Asociația Munții Țarcu, Consiliul Județean Caraș-Severin și Primăria Turnu Ruieni, Institutul de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură, Inspectoratul de Poliție și Inspectoratul de Jandarmi Caraș-Severin, Asociația Reșița Europeană, Federația Română de Ciclism, Direcția Județeană de Tineret și Sport Caraș, Restaurantul “La Căldare”, Asociațiile Alergotură și Atletic Club Maraton Timișoara.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Ciclism și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + sase =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: