FOTO & VIDEO. Paul Tiongik la masculin și lituaniana Juodeskaite câștigă „Move it Garda 21k Arcese”

Riva del Garda din provincia Trento a găzduit pentru a 16-a oară concursul internațional de semimaraton „Move it Garda 21k Arcese”, a cărui linie de sosire a fost trecută de 2.643 de alergători în întrecerea masculină și 1.339 în cea feminină, aproape patru mii în total.

Desfășurată pe malul și în împrejurimile celui mai mare lac din Italia, Garda, cu o suprafață de 370 de kilometri pătrați și o lungime de peste 50 de kilometri, de tip glaciar și situat în nord, în regiunea între Milano și Venezia, competiția de alergare pe șosea a fost adjudecată într-o oră, 4 minute și 12 secunde de Paul Tiongik, legitimat la gruparea G.P. Parco Alpi Apuane, pe primul loc în secțiunea feminină a concursului fiind atleta baltică Monika Juodeskaite, din Lituania, cronometrată cu timpul de o oră, 17 minute și 19 secunde.

Pe podiumul ierarhiei masculine s-au mai situat Jonathan Kosgei Kanda, din Kenya, la două minute și 16 secunde în urma învingătorului, respectiv Julius Kipngetich Rono, la două minute și 30 de secunde după primul clasat. În concursul feminin, pe pozițiile 2-3 au sosit reprezentante ale Germaniei, Natalie Jachmann de la LG Flensburg, la două minute și 55 de secunde după câștigătoare, respectiv Karoline Robe, la 4 minute și 11 secunde în urma învingătoarei.

Iată câteva fotografii și un rezumat video de la tradiționala întrecere de semimaraton din Italia…

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 7 = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Atletism: