Franţescu, Bolkiş, Stanciu, Cristea, Puşcaşu, podium al CSŞ Lugoj la unguri

CSŞ Lugoj se poate mîndri cu o bună participare a secţiei de atletism la concursul internaţional Forg Tech, derulat la Bekescsaba, unde a aliniat 6 copii şi juniori într-o reuniune internaţională de profil, cu circa 400 de tineri din Serbia, România şi ţara gazdă. Evenimentul a captat cu atît mai mult interes cu cît în timpul desfăşurării probelor au fost şi premiaţi 3 reprezentanţi ai oraşului maghiar la J.O. de vară 2012, în întrecerile de 110 metri garduri, aruncarea greutăţii respectiv marş. Dar iată clasările timişenilor…

Profesorii Vanea şi Vrudnik (dreapta), împreună cu cei 6 copii şi juniori atleţi ai CSŞ Lugoj, în Ungaria

… Fiind vorba nu doar de cinci locuri întîi. Însoţiţi de profesorii Adrian Vrudnik şi Emil Vanea, atleţii juniori ai Lugojului au urcat deseori pe podiumul concursului maghiar, în care, în cursa de 3.000 metri reunind la start şi 3 kenieni, juniorul II Mădălin Bulgăraşu (născut în 1996) a încheiat al şaptelea.

La junioare II, pe 400 metri, Diana Franţescu a cîştigat proba, în vreme ce la junioare III Diana Puşcaşu s-a situat a doua, la egalitate cu cîştigătoarea probei de săritura în lungime, departajată însă de săritura în plus efectuată. Puşcaşu s-a mai clasat şi a patra în proba de 300 metri.

Rezultate şi mai bune la categoria copii I, şi anume locul 1 pe 60 metri, prin Melissa Bolkiş, dar şi pe 600 metri, prin Andrada Stanciu, respectiv prin Kerstin Cristea, atît la aruncarea greutăţii cît şi a discului.

Andrada Stanciu a cucerit şi celelalte poziţii pe podium, în proba de 60 metri, clasîndu-se a treia, respectiv la aruncarea mingii de oină, a doua.

În fine, Melissa Bolkiş a încheiat a opta întrecerea pe 600 metri.

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport juvenil, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− trei = 4

 


Ultimele articole din categoria Atletism: