Golden Roof Challenge 2019, livestream sâmbătă seară de la Innsbruck, în Sporttim. VIDEO LIVE, a XV-a ediție a reuniunii atletice de sărituri

Atletismul punctează sâmbătă, așadar tot în prima decadă din iunie, tradiționala sa întrecere aparte din inima centrului istoric al capitalei Tirolului, Golden Roof Challenge, ajunsă la cea de-a XV-a ediție și care poate fi urmărită în format livestream la orele serii în pagina I a cotidianului. Clasica reuniune din calendarul competițional internațional, difuzată video în direct de Sporttim și la precedentele ediții din 2017 și 2018, are particularitatea de a se desfășura în plin cadru urban, pe cea mai mare pistă atletică mobilă la nivel mondial, în lungime de 72,3 metri și cântărind 25 de tone, ”Fly Swat” fiind amplasată în inima orașului Innsbruck, pe o arteră pietonală înțesată de lume, spectatorii având astfel oportunitatea de a se afla în imediata proximitate a sportivilor, atât în pregătiri cât și în desfășurarea probelor de concurs. 

Cea de-a 15-a ediție a reuniunii internaționale Golden Roof Challenge, derulată în orașul olimpic din Alpi în aceleași tradiționale probe de săritură cu prăjina și săritură în lungime, se încadrează în întrecerile de profil ”Golden Fly Series”, iar IAAF va omologa oficial orice eventual record mondial stabilit în ineditul concurs, dat fiind recunoașterea certificată a pistei ”Fly Swat” pentru utilizarea în competiții oficiale.

Printre participanții confirmați deja la startul întrecerii de sâmbătă 8 iunie se numără de exemplu neamțul Markus Rehm, campion al concursului paralimpic în 2012 și 2016, și care revine ca de fiecare dată în ultimii ani în proba masculină de sărituri în lungime de la Innsbruck, tinzând la locul I într-un duel cu cubanezul Juan Miguel Echevarria și Zarck Visser, un multiplu campion african, din Africa de Sud.

Sau rusoaica Anzhelika Sidorova și suedeza Angelica Bengtsson în proba feminină de săritură cu prăjina, două dintre cele mai bune 3 competitoare ale probei în sezonul 2019. 

Cea de-a XV-a ediție a Golden Roof Challenge, etapă inaugurală în ediția 2019 a Golden Fly Series, se desfășoară sâmbătă seară la Innsbruck și poate fi urmărită integral video în direct în Sporttim, în fereastra deja amplasată în acest sens în pagina I, în format livestream.  

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 13

 


Ultimele articole din categoria Atletism: