Ioana Gheorghe, sportiva anului 2014 în Timiș: ”Sper ca 2015 să fie și mai bun, să obțin o medalie la Campionatul European de juniori I din Suedia”

Ioana Teodora Gheorghe, pregătită la LPS Banatul și CSM Timișoara de antrenorul emerit Ioan Damaschin, a fost regina galei sportului timișean pe 2014, în calitate de sportivă numărul 1 a județului nostru.

Ioana Gheorghe: sportiva numărul 1 a județului Timiș în 2014

 

Multiplă medaliată în probe de viteză ale sezonului competițional 2014, indoor și în aer liber, adolescenta timișoreancă a participat la mai multe întreceri internaționale de calibru, ca de exemplu Jocurile Olimpice de Tineret, din China, unde a obținut locul I la ștafetă, dar și Campionatul European de Seniori, locul V. Pe plan intern, Ioana Gheorghe a concurat atât în cadrul categoriei sale de vârstă, la Campionatul National de Juniori obținând 3 clasări pe locul I, cât și între seniori, urcând pe fiecare treaptă a podiumului de premiere, în două rânduri pe locul 3.

Ioana Gheorghe a preluat astfel… ștafeta clasărilor pe locul I între sportivii timișeni de la Adelina Pastor, multiplă laureată, pe podiumul galelor de premiere ale ultimilor ani.

”Rezultatele din acest an mă motivează foarte mult, a fost cel mai bun al meu, și sper ca 2015 să fie și mai bun! A fost multă muncă, am muncit cel mai mult, cel mai bine, a fost cel mai bun an, cele mai bune competiții, cele mai bune rezultate, și în 2015 sper ca la Campionatul European de juniori I să obțin un loc cât mai bun!”, a spus Ioana Gheorghe cu ocazia Galei din această după-amiază.

Sprintera bănățeancă a spus că vârful reușitelor acestui an l-a constituit ”participarea la Jocurile Olimpice de Tineret din China, unde am câștigat ștafeta mixtă. Este o întrecere atipică, la care nici n-am știut că particip, am aflat în ultima zi, nu mă gândeam la așa ceva și că o să câștig, a fost neobișnuit, nu mă gândeam…”

Vârful pe 2015? ”Sper să fie la Campionatul European de juniori I din Suedia, unde sper la o medalie. Vreau să fac baremul, trebuie să alerg 22 de secunde la 200 de metri, sper ca 200 să fie proba mea de bază în viitor. La 100 e mai greu…”

Acest articol a fost publicat în Atletism și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: