Pe podium naţional în tenis, medaliat şi la fotbal, cu Electrica, Nini Dica învinge şi la cros, la Bazoş

Polisportiv din anii de gimnaziu. A urcat deja pe podiumul naţional la tenis de cîmp, în cadrul campionatelor individuale destinate grupei sale de vîrstă, în 2011, la Bucureşti, şi a acumulat medalii cu grupele de copii ale clubului de fotbal Electrica 1869 Timişoara, inclusiv la turnee din străinătate.

Iar acum, în aşteptarea selecţiilor la nivel naţional din tenisul autohton, în care bate încet la porţile junioratului, Nini Dica (foto) şi-a făcut un bun antrenament cu ocazia crosului pe circa 5 kilometri organizat sîmbătă la Bazoş, cu prilejul reamenajării Parcului Dendrologic, alergare pe aleile parcului în care s-a impus destul de clar la grupa de vîrstă a copiilor între 8 şi 14 ani.

Aşadar încă o medalie, într-o altă disciplină sportivă, pentru tenismanul născut la 29 aprilie 1990 şi care este legitimat la C.S. Dyadora, în Giroc.

Privit în ansamblul său, „Crosul Sponsorilor şi al Partenerilor”, pus pe picioare sîmbătă la Bazoş, pe aleile frumoaselor împrejurimi, a fost un succes în sine, cu o largă participare, inclusiv a aproape 30 de membri ai clubului sportiv Alergotura, reunind amatori dedicaţi antrenamentelor şi curselor de alergare.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă, Sport juvenil și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Pe podium naţional în tenis, medaliat şi la fotbal, cu Electrica, Nini Dica învinge şi la cros, la Bazoş

  1. nelu spune:

    din cate stiam eu Nini este nascut in 2001

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − = trei

 


Ultimele articole din categoria Atletism: