Proiectul ”Junior Maraton Timișoara”, pentru copii <14 ani, la a 3-a ediție în organizarea CS Tibiscus: sâmbătă de la 10 la Muzeul Satului Bănățean

Anul acesta, la Muzeul Satului Bănățean Timișoara, Ziua Copilului vine un pic mai devreme cu un eveniment sportiv unde micii iubitori de mișcare sunt invitați sa aleagă una din cele doua probe ale concursului: alergare sau ciclism ori amândouă, pentru cei mai curajoși.

Sâmbătă, 27 mai 2017, de la ora 10, la Muzeul Satului Bănățean, se va da startul la concursul “Elbromplast – Plastivaloire Junior Maraton”, eveniment ce are drept scop promovarea sportului în rândul copiilor pana în 14 ani și petrecerea unei zile de primăvara într-un locație plina de istorie și natură.

Proiectul Junior Maraton Timișoara este organizat de Clubul Sportiv Tibiscus și se afla la a III-a ediție, iar înscrierea este gratuita.

Înscrierile se fac cu o zi înainte de concurs sau în ziua concursului intre 08.30-10 iar starturile se vor da începând cu ora 10:00, separate pe categorii de vârstă.  La finalul competiției vor fi premiați cei mai rapizi dintre concurenți,  clasificați separat pe categorii de vârstă și de sex.

Organizatorii vor pregăti pentru toți copiii participanți o medalie, un mic cadou dulce la înscriere și un punct de alimentare și hidratare unde își pot reface puterile după cursa, precum și alte surprize pentru  a asigura ca micuții  sportivi se vor bucura de o zi speciala.

Probele de concurs sunt ciclism și alergare, iar traseele se întind exclusiv pe aleile din Muzeul Satului și sunt de lungimi diferite în funcție de categorii și vârstă.

Programul detaliat, informații legate de locație precum și regulamentul și categoriile de vârsta pot fi consultate pe site-ul evenimentului:  http://banatepic.ro/junior_maraton_2017

Organizator, Clubul Sportiv Tibiscus din Timişoara, în parteneriat cu Muzeul Satului Bănăţean şi Consiliul Judeţean Timiş.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Ciclism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 + opt =

 


Ultimele articole din categoria Atletism: