Studenţi… „Fuga la ştafetă!” vine în Timişoara luni 29 octombrie

Asociaţia Student Sport în parteneriat cu Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar şi Federaţia Română de Atletism au plăcerea de a da startul înscrierilor pentru competiţia naţională universitară ”Fuga la ştafetă!” Timişoara, ca unul dintre cele mai mari centre universitare din ţară, este parte integrantă a întrecerii iar www.sporttim.ro vă va ţine la curent cu acest eveniment de masă conceput pentru stimularea studenţilor să facă mişcare.

Competiţia se va desfăşura în 6 regiuni istorice ale României, fiecare regiune predând ştafeta următoarei. Startul competiţiei se va da la Galaţi, pe 22 octombrie, şi va continua la Constanţa, în 24 octombrie, Târgu Jiu – 26 octombrie, Timişoara – 29 octombrie, Cluj Napoca – 31 octombrie şi va culmina la Bucureşti, pe data de 2 noiembrie.

Acest eveniment are loc în premieră în România, conceptul competiției atingând mai multe categorii de public. Principalul scop al evenimentului este acela de a oferi o alternativă studenţilor şi tinerilor din România pentru practicarea  sportului. Studenţi din mai multe centre universitare vor alerga pe o distanţă de 2,5 km, îşi vor reprezenta universitatea, oraşul şi regiunea. Cea mai lungă ştafetă din ţară se predă virtual între Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Galaţi, Târgu Jiu şi Bucureşti.

În 29 octombrie, la ora 15:00, studenţii alergători se întâlnesc la start în Complexul Studenţesc, pentru a fugi pentru ca universitatea şi regiunea Banatului să câştige. La final, cei mai buni vor fi premiaţi.  Traseul pentru bănățeni va fi următorul:

START: Sediu General BRD, de pe Bulevardul Corneliu Coposu – Bulevardul Vasile Pîrvan – Str. 20 Decembrie 1989 – Bulevardul Ion C. Brătianu – Bulevardul Revoluției din 1989 – Podul Decebal – Splaiul Nistrului – Bulevardul Corneliu Coposu cu Sosirea la Sediu General BRD.

Timpul liber se împleteşte cu sportul, sănătatea şi voia bună într-un spectacol  studenţesc national oferit de Student Sport.

”Fuga la ştafetă!”, deşi este special conceput pentru studenți, nu se adresează doar acestora. În fiecare oraș vor fi amenajate standuri de expoziție sau de recreație pentru susținători, vizitatori sau curioși adresate deoptriva studentilor și viitorilor studenți. Muzica de fundal, expozițiile de artă și momentele artistice vor contura Social Space-ul ce se dorește a fi locul de încurajare a studenților în susținerea acestora pentru universitatea, orașul și regiunea din care fac parte. În timp ce celelalte regiuni fug la ştafetă, organizatorii ţi-au pregătit un târg cultural în Complex. De la ora 12, organizaţiile studentesti, studenţii talentati, librăriile şi voluntarii vor asigura momente artistice şi vor umple standurile cu obiecte făcute cu multă pasiune şi muncă. Rămâi la activităţi şi simte-te bine alături de studenţii timişoreni!

Pentru înscrieri la competiție, invităm studenții să intre pe adresa de site: www.studentsport.ro/fugalastafeta/inscriere/, iar pentru informațiile legate de traseele și Sociale Space-urile din orașe vă invităm pe www.studentsport.ro/fugalastafeta/despre-competitie/.

”Fuga la ștafetă!”  este un eveniment organizat de Asociaţia Student Sport România, sub egida Federaţiei Române de Atletism, susţinut de Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar şi Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret şi este cuprins în calendarul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă, Sport Universitar și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Atletism: