Timișoara City Marathon, sute de alergători la ediția a II-a: FOTO

Sute de participanți au alergat duminică dimineață în cea de-a doua ediție Timișoara City Marathon, cursa de maraton având un număr dublu de sportivi în 2018, la start cu 84 de persoane interesate să parcurgă pe malul canalului Bega distanța dintre Otelec și Timișoara, în Piața Libertății, dintre care Ionuț-Sebastian Măran a câștigat cu timpul de două ore, 44 de minute și 23 de secunde. Cursa de semimaraton a fost încheiată de 184 de entuziaști dar și 23 de ștafete în întrecerea de profil, semn că în Timișoara comunitatea alergătorilor de anduranță este în creștere. Alți 373 de alergători au trecut finish-ul la cros pe 10 și 5 kilometri, cursa de 2km având în prima linie zeci de copii, chiar și de 3 ani, care au alergat alături de părinți sau bunici. Fotografii…

“A fost un eveniment cu multă emoție, am simțit prietenia alergătorilor, aprecierea lor pentru acest eveniment care vorbește despre noi, despre istoria noastră și despre capacitatea noastră de a construi împreună. Dincolo de activitatea sportivă, Timișoara City Marathon este un eveniment pe care îl organizăm cu dorința de a aduce oameni împreună, de a consolida comunitatea locală”, a spus Valentin Mureșan, coordonatorul evenimentului.

Timisoara City Marathon este organizat de Club Sportiv Asociația Alergotura, o comunitate de alergători și voluntari care promovează alergarea pentru îmbunătățirea sănătății, a performanței intelectuale, apartenența la comunitate și a calității vieții. În 2019, cea de-a treia ediție va avea loc în data de 27 octombrie.

Surpriză pentru alergători, participarea Asociației Eugeniu de Savoya prin garda cetății, care a oferit un spectacol de istorie publicului. Uniformele gărzii, ținuta plină de semnificație, startul dat cu tunul au creat o atmosferă specială care a tras și public susținător pentru alergători. Cavalerii maratoniști, prinții de la semimaraton, solii cetății și batalionul au transformat Timișoara City Marathon într-o lecție de istorie la care cei prezenți au participat cu bucurie.

Rezultatele competiției sportive, cu clasamentul câștigătorilor, poate fi consultat pe www.timisoaracitymarathon.roFoto, Anca Lorinți și Radu Miclea.

O serie de parteneri au ajutat realizarea acestui eveniment. Sponsorii de curse au fost Flexik Automation, Haufe, Visma și Alpha Bank. Au contribuit, de asemenea, ca sponsori Cryo, Auchan, Hella, Petrovaselo, Lutz&Associates, United Business Center/Openville.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× sapte = 14

 


Ultimele articole din categoria Atletism: