Vrei să vezi cum e să fii voluntar? Alătură-te echipei Timotion și ajută la realizarea unui eveniment de alergare cu scop caritabil: Timotion – Timișoara se mișcă

Echipa de voluntari a Asociației Club Sportiv Alergotura, cea care organizează în 25 aprilie 2015 evenimentul de alergare cu scop caritabil Timotion – Timișoara se mișcă, îi îndeamnă pe cei interesați să învețe cum se organizează un astfel de eveniment să sprijine activitățile în derulare. Timotion este și o ocazie potrivită pentru cei care vor să petreacă timp alături de prieteni, contribuind în același timp la realizarea unui proiect al orașului.

alergo 3

 

 

“Așteptăm cât mai multe persoane! Ținta noastră este să mobilizăm o echipă de aproximativ 150 de voluntari alături de care să le oferim alergătorilor, invitaților acestora și publicului general cele mai bune condiții pentru o dimineață de sâmbătă petrecută în aer liber, cu momente de divertisment și multe surprize. Fiecare persoană care își dorește să experimenteze voluntariatul își va găsi locul în echipa noastră, a spus Eniko Mozes – coordonatoarea echipei de voluntari.

Activitățile pe care voluntarii le vor desfășura sunt diverse: de la echipele care vor sta pe traseele de alergare cu scopul de a-i încuraja pe alergători, până la echipele responsabile de distribuirea pachetelor de înscriere, amenajarea traseelor de alergare, direcționarea alergătorilor în funcție de cursa la care participă, împărțirea diplomelor și medaliilor, realizarea de fotografii și multe altele. Organizatorii îi așteaptă în echipa de voluntari și pe bicicliști. Aceștia pot avea un rol important în filmarea pe traseele de alergare și pentru a transmite în timp util eventuale incidente care pot apărea, astfel încât acestea să nu afecteze buna desfășurare a evenimentului.

Voluntarii care se vor înscrie în echipa de organizare vor fi împărțiți pe subechipe, în funcție de tipul de activitate pe care fiecare dorește să-l desfășoare. De asemenea, vor avea loc întâlniri de instruire pentru ca fiecare persoană să știe ce are de făcut în zilele premergătoare evenimentului, dar și la eveniment.

apel voluntari

 

“Timotion este un eveniment organizat de voluntari. Sperăm ca la final să fim și mai mulți și să arătăm împreună că în Timișoara comunitatea este implicată și interesată să contribuie la realizarea unor proiecte benefice pentru noi toți: de la faptul că încurajăm mișcarea pentru sănătate, până la a sprijini proiecte importante pentru școli, pentru părinți, pentru persoane cu diferite nevoi”, a spus Cristina Potra Mureșan – managerul proiectului.

Voluntarii se pot înscrie prin formularul disponibil pe site-ul timotion.ro, la secțiunea Cine organizează / Fii voluntar!. http://www.timotion.ro/fii-voluntar/ pe care îl vor trimite la adresa voluntar@timotion.ro.

Proiectul Alergotura beneficiază de sprijin din partea Primăriei Municipiului Timișoara, a Consiliului Județean Timiș și a sponsorilor principali: Visma și Cluburilor Rotary din Timișoara.

*

Parteneri: Festivalul Plai, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara, Asociația Ceva de Spus, Clubul Sportiv Alternative, Lutz & Associates, Avocat Ramona Grubacki, Fundația Comunitară Sibiu, Universitatea Politehnica Timișoara, Academia Olimpică Română, Supermămici Alergătoare, Agenția Atu Advertising, Agenția Graffco, iar lista este deschisă.

Parteneri media: Tion.ro, TVR Timișoara, Radio Timișoara, Pressalert.ro, DeBanat.ro, Ziua de Vest, Radio Impuls, 24 – FUN, Timpolis, Temesvari Hirekro, Sursa de Vest, Live Timisoara, Pentru Timisoara, Sporttim, Florin Chindea – Blog.

Asociația Alergotura s-a înființat în mai 2011, la inițiativa lui Cătălin Petru, un tânăr timișorean care a renunțat la sedentarism. Inițiatorul a dorit să promoveze un stil de viață sănătos și echilibrat și a reușit să motiveze un grup din care astăzi fac parte aproape 50 de membri și peste 100 de fani, dintre care mulți au reușit să avanseze de la stadiul de începători până la cel de finaliști de maratoane. Clubul Alergotura organizează ture de alergare în aer liber, în fiecare zi, în diferite locuri din oraș: Calea Șagului, Calea Aradului, Calea Lugojului, Parcul Botanic, Parcul Central, în zona Galeriei de Artă Triade, zona Gării de Nord, Bvd Gheorghe Lazăr, Bvd Take Ionescu, la care poate participa oricine. Istoria clubului și activitățile curente ale acestuia le puteți afla accesând www.alergotura.ro.

Acest articol a fost publicat în Atletism, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = treizeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Atletism: