Cătălin Cazacu câștigă și în etapa a doua din Moto RC

Timișoreanul Cătălin Cazacu a triumfat cu peste o jumătate de minut avans în cursa de la clasa Stock 1000 din cadrul celei de-a doua etape în Moto RC, pe circuitul de la Adâncata, MotorPark România, după ce pornea de pe prima poziție a grilei de start.

Cazacu a acoperit cele 12 ture de pistă (adică un total de 49,55 km) în 20 de minute, 57 de secunde și 418 miimi, urmat de Iuliu Mihai (Constanța Moto Racing Team) în 21:28.062 și de Bogdan Vrăjitoru (CSM București), în 21:31.492.

Pilotul de la SCM Timișoara, concurent pe o motocicletă BMW S1000RR și care câștigase și prima etapă a întrecerii, desfășurată în luna mai, a remarcat că “a fost un weekend perfect pentru noi: am terminat motocicleta la timp și am reușit să o adaptăm destul de repede, încât să ne adjudecăm prima poziție in grilă. Deoarece în calificări am scos un timp destul de bun, care ne permitea să abordăm relaxați cursa, am stabilit împreună cu echipa tehnică să încercam o nouă compoziție de anvelopă. Din păcate, aceasta a avut o aderență bună doar un singur tur, după care a trebuit să merg mai conservator, deși doream să îmi dobor recordul de timp pe circuit.“

Etapa a treia a Moto RC, dintr-un total de cinci, va avea loc în perioada 30 iunie – 2 iulie, tot la Adâncata, în județul Ialomița, unde se află singurul circuit de viteză auto-moto din România.

 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + trei =

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: