Cupa EMA – ACR Timiș 2015, o premieră și cu caracter de binefacere: raliu de orientare de sine stătător, necombinat cu alte competiții

Desfășurarea primului raliu de orientare de sine stătător, necombinat cu alte competiții, Cupa EMA – ACR Timiș 2015, un eveniment sportiv de binefacere ale cărui fonduri, în totalitate, au fot direcționate spre Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara, a marcat la final de săptămână o premieră în sportul automobilistic din județul Timiș.

unnamed

 

Echipajul timișorean cu cea mai vastă experiență în domeniu, Marius Giurisici – Alin Rotaru, concurent în Cupa Europei Centrale și de Est la Raliuri de Orientare, care a făcut și un  gest elegant cooptându-l ca și copilot secund pe Alexandru Vid, de la Complexul de Servicii Specializate în Regim de Urgență, și-a revenit după sincopa de la Raliul Mărțișorului și a ocupat detașat locul 1 la grupa “Supersport”.

Surpiza evenimentului au furnizat-o concurenții de la clasele juniori și debutanți din Campionatul de Automobilism Timiș, prezenți în număr de trei, Cristian Șugar, Ovidiu Miron și Darco Pelici, care au obținut locuri pe podium la clasa Family, detașându-se campionul en titre de juniori Cristian Șugar.

Dar cel mai mare câștig al evenimentului a fost conferit de pasiunea pe care micii sportivi, de la categoria puffo, Patricia și Andrada Toia, Sonia Moticica, Ariana Șiclovan, Fabian Coneac și Darius Nițu, au pus-o în secțiunea “educația rutieră interactivă”, juriul neputând să-i departajeze. Toți au fost “micii mari campioni” ai acestei cupe la categoria puffo și au primit cu mare plăcere și multă nerăbdare premiile și cadourile oferite de organizatori.

Scopul sportiv al acestei competiții a fost atins cu brio, toți concurenții declarând că le-a fost “inoculat microbul” și așteaptă cu mare nerăbdare viitorul concurs de orientare. Organizatorii, în frunte cu președintele Comisiei de Automobilism și Karting Timiș, Ladislau Marius Giurisici, mulțumesc sponsorilor evenimentului, în frunte cu Pensiunea ”Casa Iorgovanul”.

Următoarea etapă a competiției județene din Timiș, pe 25 aprilie, la Deta.

 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 9

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: