FIA Pure Motorsport: ”Restartul”. VIDEO: episodul 3. Andrea Antonelli (Italia) și Ugo Ugochukwu (SUA) câștigă European OK și OK Junior în FIA Karting

FIA Karting Championship a fost una dintre primele întreceri care și-a repornit motoarele după pauza forțată, ”Restart” documentat video de Federația Internațională de Automobilism sub titlul cu același nume. Imagini ale curselor implicând adolescenți din toate colțurile lumii în competiții pentru a trece primii linia de sosire a circuitelor din Campionatul European și Mondial, cu visul de a ajunge într-o bună zi în… Formula 1.

Karting, baza ideală pentru o carieră de succes în sporturile cu motor, volanul care le alimentează toate năzuințele și ambițiile… Un scurt film de prezentare realizat de FIA pe marginea concursurilor implicând aspiranți la glorie, Arvid, în vârstă de 13 ani, din Anglia, Ugo – new-yorkezul în vârstă de 14 ani, italianul Andrea sau Alex, băiatul de 12 ani tocmai din Trinidad & Tobago.

foto:  FIA ; FIA Karting Championship

FIA are 5 categorii diferite în karting, toate pornindu-și motoarele în 2020, toate încoronând campionii ediției acestui an. Ultimul weekend de curse al FIA Karting European Championship OK și OK-Junior s-a ținut la Wackersdorf, în Germania, iar întrecerea a fost competitivă, concursul final al ”Categoriei OK” fiind câștigat de Andrea Antonelli, campion european, cu două puncte avans față de Taylor Barnard (Regatul Unit), urmat de Joey Turney, tot din insulă. În categoria ”Junior American”, titlu adjudecat de Ugo Ugochukwu, urmat de Arvid Lindblad (Regatul Unit) și Tuuka Taponen (Finlanda). 

VIDEO

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 − unu =

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: