Grand Tour Timișoara – Arad 2015

Automobilism și karting sportiv, sâmbătă, la Arad. În data de 14 noiembrie va avea loc etapa a X-a din Campionatul de Automobilism Timiș 2015, etapa a X-a din Campionatul de Karting Timiș 2015 și etapa a VII-a din Campionatul de DrifTim Show 2015, sub denumirea “Grand Tour Timișoara – Arad 2015”, în organizarea Comisiei de Automobilism și Karting (C.A.K.) din cadrul A.C.R. Timiș și Auto Club Rally Timiș.

Evenimentul din weekend va avea loc la Arad, sâmbătă între orele 10 și 17, pe circuitul Vik, din Complexul Las Vegas, din strada Șiriei numărul 8.

Concursul este gen circuit de viteză, cu două mașini pe pistă în același timp, luând startul la 30 de secunde diferență una de cealaltă, iar în clasament se consideră manșa cea mai bună dintre cele două preconizate, fiecare constând în două-trei ture de circuit.

Înscrierile au loc inclusiv și miercuri 11 noiembrie între orele 13 și 15 la Auto Club Rally Timiș. Detalii și informații legate de această competiție sportivă, la telefonul 0723.512.927, zilnic între orele 9-16.

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: