Moto Extrem Lugoj luptă duminică pentru două locuri I la startul sezonului de motocros 2014

Buzăul găzduiește duminică (30 martie), Cupa FRM MX la Motocros, primă competiție din acest sezon. Sportivii vor alerga în cadrul claselor 50, 65, 85, MX1, MX2, MX2 jr, Amatori, Veterani și Quad. Cupa se desfașoară pe noul circuit de motocros de la Gura Călanulnului, satul Vadul Pasii.

C.S.Extreme Adventure organizează acest eveniment în vederea omologării internaționale a circuitului care va găzdui Etapa de Campionat European programată la începutul lunii iunie.

Sportivii Moto Extrem, favoriți la titlu

Clubul Moto Extrem Lugoj va fi reprezentat la cea mai importantă clasă MX1, de doi sportivi. Multiplul campion naţional, Mihai Stoichescu care, anul acesta luptă pentru cel de-al șaptelea titlu național la profesioniști şi debutantul Vlad Roşu, la amatori, despre care antrenorul Liviu Jigmond spune că va fi revelația campionatului în 2014. Obiectivul sportivilor de la Moto Extrem Lugoj pentru Cupa MX de la Buzău este locul întâi.


„Suntem foarte pregătiţi pentru etapa de la Buzău, Mihai merge foarte bine, Vlad deasemenea are o viteză mult superioară oricărui amator, se apropie de profesionişti doar că-i lipseşte experienţa. Sunt convins că atât Vlad, care cred că va fi revelaţia acestui campionat, cât şi Mihai vor face faţă cu brio. Aşteptăm să vedem cu ce pregătire se aliniază la start ceilalţi participanţi şi sperăm să ne întoarcem cu două locuri întâi” , a declarat Liviu Jigmond, antrenor al Clubului Moto Extrem Lugoj.

Roşu se antrenează de şase luni pentru debutul în campionat

Cupa FRM MX, de la Buzău, nu contează în acumularea punctajului pentru Campionatul Național Individual de Motocros. Prima etapă a campionatul va avea loc în 3-4 mai, la Valea lui Mihai, Oradea.

Mihai Stoichescu, multiplul campion la clasa MX1 – profesioniști, va concura anul acesta pe o motocicletă Honda CRF 450R nouă, obținută grație sponsorilor. Este în grafic cu pregătirea și mai motivat ca oricând să-și reconfirme statutul de cel mai valoros pilot de motocros din România.

Vlad Roșu în vârstă de 18 ani, cel de-al doilea pilot pe care Moto Extrem îl prezintă la startul Campionatului Național de Motocros, clasa amatori, se poate spune că este debutant în competițiile oficiale. Acesta concurează pe o motocicletă Honda CRF 450R, an 2009. Iar anul trecut a participat la o singură etapă, la Copșa Mică, unde a obținut primul loc.

„Aştept cu nerăbdare această competiţie, m-am antrenat foarte mult, va fi o etapă grea mai ales că pentru mine va fi prima, dar sunt încrezător şi sper să obţin primul loc. Am început antrenamentele alături de Mihai şi de Liviu acum şase luni, cu toate că de mic îmi place acest sport, mereu l-am admirat pe Mihai şi mi-am dorit să ajung să mă antrenez alături de el. Pe viitor îmi doresc să ajung cât mai bun şi să particip la toate competiţiile naţionale, dar şi la campionatele regionale” , a declarat sportivul Vlad Roşu.

* Clubul Moto Extrem le mulţumeşte sponsorilor şi colaboratorilor 2014, datorită cărora putem participa în competiţiile naţionale de motocros: MX PARTS SRL, EKOCROM BASSETTI, MOTUL, PAMIRCO SRL, ZLOOP SRL, TUNDERBIKE, ASEXPRESS SRL, ABANOS SRL, LVI MEDIA, POWER GYM şi CONSILIUL JUDEŢEAN TIMIŞ. 
 
 
 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − 2 =

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: