Promo de karting-agrement gratuit pentru copii cu ocazia ”Deta Super Rally&Kart 2015”

Orașul Deta va găzdui sâmbătă 25 aprilie etapa a II-a din Campionatul de Automobilism Timiș 2015, etapa a II-a din Campionatul de Raliuri de Orientare Timiș 2015, etapa a II-a din Campionatul de Karting Timiș 2015, toate sub denumirea “Deta Super Rally & Kart – 2015”, în organizarea Comisiei de Automobilism și Karting Timiș din cadrul A.C.R. Timiș și cu sprijinul Primăriei Deta.

Afis Deta 2015-2

În cadrul acestui eveniment sportiv va mai avea loc o paradă moto a clubului Guerrilla Motors Romania, mult gustată de public anul trecut, și un show de drift susținut de unul din cei mai buni drifteri timișeni ai momentului, tot conform notei organizatorilor. Pentru detalii și informații, telefonul 0723.512.927 vă stă zilnic la dispoziție între orele 9 și 16.

Iar gratuit pentru copii, la inițiativa Primăriei și a Consiliului Local Deta, se va organiza și un promo de karting-agrement, după încheierea competiției propriu-zise de karting, pe strada Mihai Eminescu.

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 27

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: