Raliul Aradului KIA 2018

A treia etapă a Campionatului Național de Raliuri intră pe ultima sută de metri. Etapă comună a Trofeului European de Raliuri, Raliul Aradului KIA își așteaptă concurenții în perioada 24-26 mai la Arad. Evenimentul este organizat sub atenta supraveghere a fostului campion de raliuri Mihai Leu, promotor al concursului, iar echipajele se vor bate pentru cel mai bun timp pe parcursul a peste 100 de kilometri de probe speciale, împărțite în cele două zile de concurs.

Raliul Aradului KIA ajunge anul acesta la cea de-a zecea ediție, fiind atent organizat de catre promotorul Mihai Leu, multiplu campion la box si campion national de raliu in 2003. Noua probe speciale de macadam in jurul Aradului sunt punctul de interes pentru spectatori. Traseul a adunat si in anii trecuti numerosi spectatori si reprezentanti media, evenimentul fiind declarat printre cele mai bine organizate evenimente motorsport din Romania.

Organizatorii au pregatit numeroase surprize atat pentru concurenti, cat si pentru publicul prezent la editia aniversara. Programul evenimentului incepe joi, 24 mai, cu o prezentare a echipajelor si o sesiune de autografe pentru fani. Probele urmeaza a se desfasura vineri si sambata pe probele pregatite de organizatori. Ca si in anii precedenti, superspeciala din centrul Aradului va avea loc vineri, 24 mai, începând cu ora 20:00.

Programul complet al evenimentului poate fi gasit atat pe pagina de Facebook, cat si pe website-ul evenimentului, www.raliularadului.ro. Evenimentul este organizat de catre AMC Racing in parteneriat cu Primaria Municipiului Arad si Kia Motors, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Sponsori principali: Omniasig, Romgaz si Bergenbier Fara Alcool.

 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 1

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: