Raliul Mărțișorului – Timișoara 2015, în 14-15 martie: cea de-a XIII-a ediție

O nouă ediție a competiției județene de automobilism sportiv bate la ușă…

Municipiul Timișoara va găzdui peste două săptămâni, în 14/15 martie, etapa I din Campionatul  de Automobilism Timiș 2015, ajunsă la cea de-a XVI-a ediție.

Afis MARTISOR 2015 OK

Prima rundă se va derula sub denumirea ”Raliul Mărțișorului – Timișoara 2015”, un concurs de tradiție în peisajul sportului auto național, aflat la cea de XIII-a ediție, în organizarea Comisiei de Automobilism și Karting Timiș.

Un concurs dedicat în special gingășiei, frumuseții, într-un cuvânt, femeilor. Înscrierile vor avea loc în perioada 2-6 martie 2015, între orele 13.00-16.00, la sediul Auto Club Rally Timiș. Sărbătorirea doamnelor și domnișoarelor va lua de fapt “startul” în data de 1 martie, când ACR Timiș, în colaborare cu IPJ Timiș – Serviciul Poliției Rutiere Timiș și Biroul Poliției Rutiere Timișoara, sportivi automobiliști timișeni, piloți campioni, vor oferi mărțișoare șoferițelor timișorene “prinse în trafic”.

Colaborarea va continua și în data de 8 martie, duminica, de ziua femeilor, când finețea, gingășia, frumusețea “la volan” vor fi onorate cu flori și alte cadouri surpriză. Acțiunile au și un scop educativ, motto-urile din acest an fiind dintre cele mai sugestive… “STRADA NU ESTE LOC DE CONCURS” și “ALEGE VIAȚA”!

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto, Sport de masă și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 9 = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: