Rally Kart Giarmata – Pişchia 2014, duminică în Timiş

Singurele localităţi rurale din România care îşi unesc forţele pentru organizarea unei competiţii sportive automobilistice sunt în faţa unei noi borne.

Duminică, în data de 7 septembrie, în comunele Giarmata şi Pişchia va avea loc etapa a VII-a din Campionatul de Automobilism şi Karting Timiş 2014, sub denumirea “Rally-Kart Giarmata – Pişchia 2014”, în organizarea Comisiei de Automobilism şi Karting (C.A.K.) din cadrul A.C.R. Timiş.

În cadrul acestui Raliu s-a inserat, în premieră naţională, conform organizatorului evenimentului de automobilism sportiv, Comisia de Automobilism şi Karting Timiş, o secţiune de “Raliu de orientare”, care se va premia separat. „Menţionăm că acest gen de concurs, automobilistic şi de karting, este al doilea din istoria celor două comune, prin aceasta devenind o tradiţie, iar cele două localităţi rurale intră decisiv în cercul select de localităţi româneşti organizatoare de raliuri, şi fiind împreună cu Comloşu Mare şi Dumbrăviţa singurele comune din România în care se desfăşoară integral un raliu”, a explicat Ladislau Giurisici, din partea organizatorilor, care pot fi contactaţi pentru informaţii suplimentare la telefonul 0723.512.927, zilnic între orele 9 şi 16.

 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = zece

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: