„Rally Sprint Dumbrăviţa 2015”, etapa a XI-a şi finală din Campionatul de Automobilism Timiş

“Rally Sprint Dumbrăviţa 2015”, în organizarea Comisiei de Automobilism şi Karting (C.A.K.) din cadrul A.C.R. Timiş, va avea loc în data de 21 noiembrie, sâmbătă, în comuna Dumbrăviţa, constând ca etapă finală şi a XI-a din Campionatul de Automobilism Timiş 2015.

Cu această ocazie, în Dumbrăviţa se desfăşoară a doua etapă din acest sezon, după ce în primăvară mai avea loc runda a VI-a din Campionatul de Automobilism şi Karting Timiş  2015. Prin această reeditare, comuna timişeană devine singura localitate rurală din România în care să se desfăşoare două etape de campionat de automobilism şi karting într-un an, având şi statutul privilegiat de rundă finală, decisivă.

„Concurenţii, organizatorii şi toţi iubitorii sportului auto şi de karting timişean mulţumesc comunei Dumbrăviţa pentru ospitalitate şi colaborarea perfectă, organizarea integrală a unei competiţii de rally-sprint în Dumbrăviţa devenind o tradiţie”, specifică promotorii evenimentelor, care sunt disponibili pentru informaţii adiţionale la tel. 0723.512.927, zilnic între orele 9 şi 16.

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: