Szene Raul (BSSR Automotosport), pe Mitsubishi Lancer Evo IX, primul în N4 și grupa N în Alba, la etapa de coastă de la Straja

Prima etapă de coastă din acest an competițional la care echipa BSSR Automotosport a participat a fost cea de la Straja, în Alba, unde la start a fost prezentă doar mașina lui Szene Raul, cea a colegului de echipă Sorin Botez nefiind pregătită la timp pentru pornire.

Weekendul 23-24 mai a fost unul care s-a încheiat bine pentru pilotul Szene Raul, acesta ocupând poziția fruntașă în clasamentul N4 dar și al grupei N, deși pe o coastă nouă pentru pilotul la volanul mașinii sale de concurs Mitsubishi Lancer Evo IX.

“Traseul a fost unul dificil, mai ales prin prisma faptului ca eu am fost prima data anul acesta la Straja, deci a fost ceva nou pentru mine. Au fost cateva viraje pe care le-am trecut cu emotii, au fost cateva momente cand am simtit ca masina nu ma mai asculta, dar la sfarsitul zilei totul a fost foarte bine. Ma bucur ca am reusit sa obtin acest rezultat, atat la sfarsitul primei zile dar mai ales la sfarsitul concursului. Vreau sa mentionez faptul ca prezenta mea aici nu ar fi fost posibila fara sponsorii:  DaSierra Consult, ACS BSSR Automotosport, BSSR Garage carora le multumesc si sper sa ma sustina si in urmatoarele etape. De asemenea as dori sa multumesc baietilor din staff-ul tehnic, Cristi si Junioru, care s-au ocupat de masina mea in aceste zile, dar si lui Cornel care a avut grija ca masina sa fie apta de start din punct de vedere tehnic.  Si nu in ultimul rand multumesc tuturor celor care m-au incurajat si sustinut! Sper ca la urmatoarele etape in primul rand sa pot ajunge la start, apoi sa imi mentin locul I dobandit la Alba”, a explicat pilotul. Szene Raul a fost lider de timp atât la N4 cât și la grupa N, urcând pe podium de două ori pe locul I.

 

 

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 − = cinci

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: