Szene și Botez (BSSR Timișoara), la Glasbach Rennen, etapă FIA a Campionatului European de Hillclimb

Timișorenii, din nou în Campionatul European, după ce anul competițional 2016 a început destul de furtunos pentru echipa BSSR. La prima etapă a Campionatului Național, în reuniunea de la Râșnov, datorita unor erori ale Comisiei Tehnice, Szene Raul a fost exclus pe nedrept din cursă. Deși au fost sesizate în scris erorile, nimeni nu a luat atitudine. Astfel că, după o dezamăgire foarte mare în raport cu FRAS, piloții BSSR au luat decizia de a participa în cadrul competițiilor europene. Între timp, după două luni și 3 etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă, cei din federație au recunoscut greșeala dar nu au găsit vreo soluționare. În schimb, în week-end-ul 29-31 iulie, piloții Szene Raul și Sorin Botez vor participa în cadrul Glasbach Rennen, etapă FIA a Campionatului European de Hillclimb.

Primul va concura pe un Mitsubishi Lancer Evo 9 grupa N FIA, iar cel de-al doilea pe un Mitsubishi Lancer Evo 6 – grupa E1 FIA. Deja este o tradiție participarea la această coastă, nefiind prima dată când se vor afla acolo.

 

Câteva detalii despre traseu, după cum urmează: lungimea, de 5.500 de metri; startul la Glasbachstrasse Steinbach, la altitudinea de 370 de metri, iar sosirea la L1027 Steinbach, altitudinea de 630 metri.

„Suntem entuziasmați că putem duce iar drapelul României și blazonul Timișoarei în Germania. Deși planurile inițiale includeau Campionatul Național de Viteză în Coastă, iată că planurile au fost mai mărețe pentru noi! După dezamăgirea de la Râșnov, acum suntem fericiți că vom reprezenta România la acest Campionat European, în limita posibilităților. Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și au avut încredere în noi! Eu mai ales mulțumesc celor care m-au crezut de la început referitor la etapa Râșnov dar și referitor la oamenii care încearcă să spună lucruri neadevărate despre mine. Sperăm la un loc cât mai bun pe podium și în clasamente și abia așteptăm să ne revedem cu prietenii de dincolo de granițe. Vă așteptăm în Germania!”, a spus Szene Raul.

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: