Titi Aur se retrage din Campionatul Național de Raliuri

Chiar și numele mari din sport pot avea probleme din cauza sponsorilor! La scurt timp după Raliul Perla Harghitei, cel mai titrat pilot român de raliuri, Titi Aur, se vede nevoit să tragă pe dreapta. Anunțul oficial a fost făcut public astăzi, pe contul oficial al lui Aur de pe Facebook.

Titi Aur nu renunță complet la competiții, anul acesta. El a precizat că va lua startul la cursele de coastă de la Sinaia și Poiana Brașov, precum și la două etape de Super Rally, cele de la Craiova și București. Redăm mai jos, integral, declarația lui Aur.

“Ca urmare a retragerii sponsorului principal ma vad nevoit sa pun punct participarii in Campionatul National de Raliuri Dunlop. Faptul ca nu voi mai lua startul in raliuri, nu inseamna insa ca voi renunta complet la competitii in acest an. Mi-am propus sa iau startul la patru intreceri din calendarul intern care, din punct de vedere sportiv, dar si din punctul de vedere al publicului, reprezinta competitii care nu trebuiesc ratate de catre fanii motorsportului. Este vorba despre doua dintre etapele clasice din Campionatul de Viteza in Coasta, cele de la Sinaia respectiv Poiana Brasov, ultima fiind si runda de final a campionatului. In plus, voi concura si la ultimele doua etape ale Campionatului National de Super Rally organizate de bunul meu prieten Mihai Leu. Etape care se vor desfasura la Craiova si Bucuresti si care reprezinta o excelenta promovare pentru sporturile cu motor. In curand voi posta poze cu noul design al masinii. Va multumesc pentru sustinere si va astept in continuare la competitii!”

Acest articol a fost publicat în Auto-Moto și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Auto-Moto: