Bogdan Mihai (CSM Timișoara) câștigă Cupa Berceni la dublu băieți, la U15

Bogdan Mihai, sportiv al secției de badminton la CSM Timișoara, a cucerit „Cupa Berceni” în proba de dublu băieți, în cadrul categoriei de vârstă sub 15 ani, împreună cu partenerul său de la ACS Armada Sud București, Călin Turcu, probă în care Vlad Dehelean (CSU UVT Timișoara) a urcat pe cea de-a treia treaptă a podiumului alături de coechipierul său, Luca Pandele (CSC Berceni Prahova).

La aceeași competiție, Bogdan s-a clasat pe locul al treilea în proba de simplu băieți a grupei de vârstă U15. Turneul, etapă de Campionat Național al FRB pentru categoria de vârsta de sub 15 ani, aflat la cea de-a VI-a ediție, s-a desfășurat în localitatea Berceni din județul Prahova.

Iar în weekend badmintoniștii timișoreni și alți colegi de-ai lor din țară vor participa la Lendava (Slovenia) la turneul „The Silver Shuttlecock”, destinat grupelor de vârstă de U11,  U13 și U15 ani. În același timp, la Galați, în sala Siderurgistul, colegii lor mai mari vor intra în competiție pentru Campionatul Național pe Echipe U19 și Cupa României U19.

Acest articol a fost publicat în Badminton, Sport juvenil și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru + 5 =

 


Ultimele articole din categoria Badminton: